|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עצומה | הגבלת העישון במקומות ציבוריים.. *דיון*
שלום לכולם,
הסתובבתי לי קצת בynet ונתקלתי באתר העצומה באחד מהכתבות.. העצומה היא עצומה "בעד אכיפה מסיבית ומיידית של חוק הגבלת העישון במקומות ציבוריים". רציתי לשאול אותכם מה דעתכם?.. וכמובן אשמח אם תכתבו אם אתם מעשנים או לא.. אני מניח שגם כאלה שמעשנים יחשבו שהרעיון של זה הגיוני ונכון.. למרות שזה יצמצם עבורם את המקומות האפשריים לעישון אני חושב שהם יסכימו אם זה ש"וואלה יש אנשים שזה מפריע להם וצריך לחשוב גם על כלל האוכלוסיה ולא רק על עצמנו.." לפי דעתי העצומה צודקת כמובן.. אני לא מעשן, אין לי אף אחד במשפחה שמעשן ורוב החברים שלי לא מעשנים.. אבל אלה שכבר מעשנים(אני מדבר בנוגע לחברים) אף פעם לא עישנו כדי להפריע לי או משהו ואם זה היה מפריע לי אני הייתי מעיר להם וזה היה בסדר מצידם.. אך לצערי כיום לא כולם כמו החברים שלי שאם זה מפריע למישהו אז הם זזים או במקרים מסויימים אף זורקים את הסיגריה, ישנם אנשים שפשוט (סליחה על הביטוי) "משתינים על כולם בקשת" וממשיכים לעשן למרות שהם יודעים שזה מפריע.. ואני שואל.. למה?.. למה להפריע ולהציק אם אפשר למנוע את זה?... לכן חיתמו עוד היום לעצומה בכתובת הבאה: http://www.linshom.com/ תחתמו עוד עכשיו ותשפיעו.. כי רק החוק הזה יעזור לנו לדלל את העישון הפסיבי למען איכות החיים שלנו.. סופ"ש מצויין ושבת שלום (: |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חתמתי.
Last edited by נמרוד; 31-08-07 at 13:50.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Whatever
|
עד כמה שאני זוכר יש כבר חוק נגד עישון במקומות ציבוריים כגון קניונים, רכבות וכו'
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
איזה שטויות זה, למה לי לא לעשן איפה שבא לי?
כמו שאני יגיד לאנשים אחרים שלא מעשנים לא לשתות קולה במקומות ציבוריים.
# 5 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
אך עדיין יש קניונים שלא תומכים בנושא ומאפשרים עישון חופשי במתחם הקניון.. אך העצומה מדברת יותר על פאבים ומועדונים.. ששם מקבץ האנשים בסדר גודל דיי גדול (ברוב המקומות) ולרוב האנשים זה מפריע אבל מה לעשות שרוב המקומות האלה לא מכילים פינות עישון.. ואכן שם זה מפריע.. לפי דעתי זה גם יחסוך מריבות וקטטות שונות.. ושלא יצטרכו להגיד בבית המשפט "הוא אמר לי לכבות את הסיגריה אז דקרתי אותו 14 פעמים בלב" ומה לעשות שהמצב כל כך מצער שאכן שטויות כאלה קורות.. ציטוט:
זה ממש לא אותו דבר כמו לומר לאנשים לא לשתות קולה במקומות ציבוריים.. ההבדל הוא ברור ורק אידיוט גמור ישווה בין הדברים (מצטער אבל מה לעשות שהמצב מצריך להשתמש במילים קצת לא "שיגרתיות") מפריע לך שבן אדם שותה קולה?.. אני מניח שלא.. מפריע לרוב האנשים שמישהו שותה לידם קולה?.. אני בטוח שלא.. מפריע לרוב האנשים שבן אדם מעשן לידם והופך אותם למעשנים פסיביים?.. בפירוש כן! אז תעשה לי טובה ואל תזבל בשכל ותשחק אותה ראש קטן.. שמור את משפטי החוכמה שלך למקומות אחרים זה ממש לא נכון איך שאתה מציג את זה.. Last edited by FreakBox; 31-08-07 at 14:00.. |
||
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
חתמתי, אני לא מעשן, אף אחד המשפחה שלי לא מעשן, ואני אלרגי.
# 8 |
חבר מתקדם
|
אז שלא יתקרבו למי שמעשן
היום זה נהפך כל אדם שני מעשן ואי אפשר להגביל את האנשים
# 9 |
חבר מתקדם
|
בדיוק היום בבוקר הייתי במקום כזה ונחנקתי ממישהו שעישן
חתמתי |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שאתם משחקים אותה יותר מדי.
יש כל כך הרבה דברים שכל אחד מכם עושה שמזיקים לבריאות. קודם טפלו בעצמכם אחר כך באחרים, הכי קל להגיד למישהו להפסיק לעשן, קודם תפסיקו להזיק לעצמכם אחר כך תדברו. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|