![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כמה עולה תצוגת LCD
אני מדבר כמו אלה של המחשבונים
אני מתכנן לעשות תצוגת LCD לטמפרטורה של המעבד על ידי חיבור לLPT1 ודרייבר ותוכנה עכשיו אצלי בעיר אין חנויות אלקטרוניקה שמתמחות בדברים האלה וזה בעיה בשבילי קצת תחבורה אז יש פה מישהו שמתקן כול מיני דברים כמו פלייסטשנים אז בקיצור הוא מזמין לעצמו מתל אביב אז אני רוצה לישאול על מחירים כדי שלא יעבוד עליי או משהו כזה אז השאלה כמה עולה תצוגת LCD ואני חוזר לא כמו המסכים שלכם אלה כמו המחשבונים
# 2 |
Permanently Banned
|
זה עולה גרושים בסביבות ה20 שקל גג ההכי משוכלל..
יש פול בתל אביב ממש מלא לא מזמן היתי וראיתי כמה טובים .. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
זה לא נכון. LCD הכי פשוט בלי תאורה אחורית 60 שקל. עם תאורה 70 שקל. הכי פשוט, נומרי. אח"כ זה כבר קופץ למאות.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אין כזה דבר. הוא לא דיבר על 7-SEG, הוא דיבר על LCD. והכי זול שמוכרים זה 50-60 שקל.
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עזוב את העניין אני לא יספים יותר. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אוקיי כנראה לא הבינו אותי וסליחה
אז אני שואל על שלוש מסכים כתבתי הפירוט שלהם ושמם: Passive LCD - מסך LCD פאסיבי הוא מסך שאינו מייצר אור בעצמו אלא מחזיר או מפזר את האור המוקרן עליו. בגלל מחירם הזול ותהליך היצור הפשוט יחסית שלהם, נוהגים להשתמש בהם בשלל רכיבים אלקטרוניים, החל משעונים דיגטליים ועד טלפונים סלולריים. מכיוון שמסכים אלו אינם מייצרים אור נהוג לצרף אליהם תאורה פנימית - Backlight. כיום ניתן למצוא מסכי LCD עם שלל תאורות מהירוק המוכר לכולנו ועד כחול, סגול ואף אדום. מסכים אלו הם מסכים נומריים, כלומר הם מסוגלים להציג רק תווי ASCII. גודל המסך מצויין בדרך כלל באמצעות מספר השורות ומספר התווים בכל שורה. *כמה כזה עולה? Dot Matrix - הם ואריאציה של מסכי ה-LCD הפאסיביים, לעומת מסכי ה-LCD הנומריים המסוגלים להציג רק תווי ASCII , מסכי Dot Matrix מחולקים לפיקסלים ולכן מסוגלים להציג גם תצוגות המורכבות מ-Bitmap. *כמה כזה עולה? VFD - מסכי Vacuum Florescent Display מתבססים על עקרון דומה לעקרון על פיו עובדות נורות הפולרסנט, מסך זה מכיל נורות פלורסנט זעירות וכאשר מועבר זרם חשמלי לפיקסל מסויים נורה זו נדלקת. מסכי VFD נפוצים גם במכשירי רדיו לרכב. *כמה כזה עולה? חייב שיהיה בקר HD44780 לכול המסכים
Last edited by ibmod; 26-08-07 at 20:01.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
בכל מקרה כמו שאמרתי לך 60 שקל לנומרי (הראשון) ו70 עם תאורה אחורית BACKLIGHT לשני זה קופץ ל200-250 השלישי אפילו יותר למעלה.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|