|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מחפש רעיון לכתבה! [טלויזיה]
אהלן!
אני לפעמים עושה כתבות בתוכנית של העיר שלי, שבעיקרון מיועדת ומשודרת לכל הארץ. אני עכשיו מחפש רעיון לכתבה (לא מחשבים ואינטרנט). למשל כתבה קודמת שלנו הייתה על ונדליזם (צילמנו מלא השחתות בעיר ושידרנו ![]() אם יהיה רעיון טוב אני כבר מחר מתחיל. יש רעיונות? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מצב תנועות הנוער בעיר :P
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
איזו עיר אתה גר?
ככה יהיה אפשר לדעת יותר פרטים מה שיכול להוביל לכל מיני כתבות יחודיות על העיר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מצב המקלטים בעיר... =]
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
למה שהם לא יהיו?
אתם מחפשים כתבות על הדברים הגרועים במעלה אדומים או הדברים הטובים שיש במעלה אדומים? תעשו כתבה על תנועות הנוער במעלה אדומים, על החינוך ולקיחת ילדי רחוב לפעילות כזאת שמרחיקה אותם מפשע וונדליזם. זה יכול לבוא מצויין כתגובה לכתבה ששידרתם על פשע וונדליזם. על הדרך, תזכור שתנועת הצופים היא התנועה הכי גדולה בארץ. ובתחילת החודש האחרון התנועה חגגה 100 שנות צופיות בכלל העולם והיה מפעל צופי גדול שאין כמותו באנגליה שבו השתתפו מעל 150 אירגונים שונים בתנועה מרוב מדינות העולם. אפילו ירדן, לבנון מצרים היו שם. גם ישראל דרך אגב שלחה נציגות מצויינת.
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אנשים היום אוהבים לשמוע על: רצח, שחיתות, גניבה, מכות, השחתות.. יש לך בעמוד הראשי של העיתון כתבה על השחתת קברי הר הזיתים, וחגיגת הצופים הבינלאומית. מה תעדיף לקרוא? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם לא תנסה פעם אחת להראות דברים טובים שיש לנו במדינה אתה לא תדע אם יש לך קהל יעד לזה.
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תעשה כתבה על איכות הסביבה, מה העיריה עושה בקשר לזה, איך היא פועלת והכל!
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
כשרונות בעיר.. ילדים עם כשרונות שונים.. [כדורגל,שירה וכו'..].
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|