![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[עזרה] צריך עזרה במשהו קטן.
אז אני בתהליכי בניית אתר חדש .
אתר של מתיחות . אז רציתי לעשות מן סקריפט שיראה מה הן המתיחות הנצפות ביותר . הנה הקישור לאתר: http://funnymix.110mb.com/download.php איפה שרשום שלושת המתיחות הנצפות ביותר, שם אני רוצה שיהיה מן סקריפט שירשום א תהמתיחות הנצפות ביותר, וכמה צפיות יש להן . תודה !
# 2 |
חבר וותיק
|
טוב את הבדיקה של הצפיות אני הייתי עושה עם IP ואבל אפשר גם לעשות לפי מספר הפעמים שמתמשים נכנסו לעמוד. עכשיו את מספר הצפיות של כל מתיחה אתה שומר במסד. כשאתה מציג אתה עושה לולאה ששומרת את הנתונים של המתיחות עם מספר הצפיות הגבוה ביותר ומחזירה את מספר המתיחות שאתה רוצה להציג.
לא בטוח שזה הכי יעיל אבל זה אמור לעבוד ![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה שאתה עושה זה ככה:
מוסיף עמודה לטבלה של המתיחות עם מספר הצפיות, ואז כל פעם שמשתמש נכנס אתה מוסיף אחד לעמודה המתאימה לעמוד. כשאתה רוצה לדעת את הכי נצפות, אתה פשוט עושה order by numofviews ואז אתה מקבל את כמה שאתה רוצה.. אני לא הבנתי מה אתה בדיוק צריך...אתה רוצה שנבנה לך, נתן לך רעיון, או שנתקן לך משהו... אני נתתי לך רעיון, אבל אני כמעט בטוח שאתה רוצה שנבנה לך...אז תסביר את עצמך.. |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
אני רוצה שעמוד שהבאתי למעלה,
זה יראה מה 3 המתיחות שהכי נצפות + כמה צפיות יש להם . אני לא הבנתי מה אמרתם בדיוק, אתם תוכלו להכין לי את זה ? בבקשה אני אשמח מאוד וזה חשוב לי מאוד - תודה .
# 5 |
הוסטסניון
|
אסור לבקש פה קודים..
חבר חדש
|
זה לא עבודה גדולה,
זה משהו קטן, שאני ממש דחוף, תאמין לי .. אם אתה תעזור למישהו לא יקרה לך כלום .
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
פשוט החוקים לא מאפשרים את זה..
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 9 |
Whatever