![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הדבר הגדול הבא- ביקורת.
הגירסא הישראלית מבוססת על פורמט מבית התוכנית המצליחה של רשת NBC,אשר נוצרה על ידי סימון קוואל- השופט ההוא מאמריקן איידול-anarican's got talent.
בניגוד לגירסא ההיא, הגירסא בישראל משודרת אומנם מאולפן-אולם די מרשים, ורשת אומנם העתיקו הכל באופן כמעט מדוייק, כולל את צוות השופטים- ה"חכם", זה שאוהב דברים חכמים ומקוריים: יהורם גאון (וכשנעה תשבי-תיכף נגיע אלייה-פונה לצוות השופטים,כשהיא אומרת יהורם במקום יורם:זה מעצבן!!@!@$) הבלונדה (והלא מטומטמת),זאת אומרת זו שמעבירה את כולם:יעל בר זוהר והרשע,זה שאף אחד לא הכיר לפני:מוטי רייף. על פי עמוד המידע ברשת-מוטי רייף מתואר כ"במאי בעל שם עולמי",ואדם "מוערך" בתחום הבידור- ואני שואל:מי זה לעזאזאל?! הבמאי היחיד הישראלי שאני מכיר הוא מנחם גולן, וחוץ מזה- אני רואה המון טלוויזיה, תאמינו לי שבחיים לא שמעתי עליו. חצי הגמר של התוכהית דורג במקום השביעי בישראל, עם 20.4 אחוזים- רק 7 אחוזים יותר מההצלחה של ערוץ 10:לרדת בגדול. די מאכזב אני אומר. נועה תשבי, המנחה של התוכנית, מקבלת לדעתי נתח די משעמם מהשיעמום הכולל שנקרא "הדבר הגדול הבא". היא רק אומרת תודה למתמודדים, וואוו כמו טיפשה (למרות שהיא לא- היא הצליחה למכור את בטיפול לHBO בכמה מאות אלפי ואולי מיליוני דולרים על פי השמועות), ועוברת לשופטים. אפשר לוותר עלייה.גם בגירסא האמריקאית המנחה ג'רי קרינגר לא לוקח חלק טוב בתוכנית. אבל יש עוד דבר שמשותף לגירסא הישראלית והאמריקאית - הילדים האלה שעוברים רק בגלל:"אוי, אני שרה כמו נעל אבל אני בת 8 אז אני כבר בחצי גמר!" אותי זה מעצבן. מאוד. ועוד משהו לא סביר ב"דבר הגדול הבא" - הקהל מגזים. רואים שיש לו את השלט הקטן והזוהר הזה מתי למחוא כפיים,מתי לעמוד,ומתי להגיד אווו כשילדה עוברת. אז עד כאן- דברים שעיצבנו אותי בדבר הגדול הבא. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX אני כתבתי את זה תוך כדי צפייה בפרק 3 של הדבר הגדול הבא. כתבתי את זה לאתר שלי- ישראל בצהוב,אך מכיוון שזו מערכת מוכנה, אסור לי לפרסם פה את האתר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מה שקורה פה בארץ,
הם מעבירים יותר מידי ילדים קטנים. וביכלל ביזיון, חצי מהדברים שבאמת צריכים לעבור, לא עברו. במיוחד קטעי הברייק-דאנס, באמת היו צריכים לעבור. לעומת זאת, דברים אשר לא היו צריכים לעבור, זה הילד שמנגן על הדרבוקה, פסנתר וכו'. אין, אין, בארץ זה לא עובד. :/
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמו שאמרתי- בכל תוכנית כשרונות זה ככה-ואפילו חנוך רוזן (הבימאי)אמר שיש כאן בעיה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
מישהו בכלל רואה את התוכנית הזאת?
ראיתי רק את הפרק הראשון והפסקתי |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
את האמת תוכנית לא משהו כי הרעיון די דפוק...
מה הקטע לראות מישהו להעביר אותו ואז תוכנית אחרי יבוא עוד אחד ולא יעבור
# 6 |
חבר וותיק
|
אז איך באמריקה זה הצליח כל כך?
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Авторитет
|
הרעיון של הסדרה הוא טוב, אבל מה שמגעיל הוא שהם מעבירים סתם בגלל שהם "חמודים", בגלל שהם "ילדים קטנים". וזה דיי נמאס, אבל היו כמה וכמה ביצועים יפים בתוכנית. הברייקדאנס, ה"מג'ק שוו" ועוד הרבה היו צריכים לעבור.
אגב מתי משודר חצי גמר השני?
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|