|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
בוטים-כיצד לחסום אותם(שאלה).
http://www.safe-house.us/TreeForum/?act=showforum&id=1
ההודעות הבאות מופיעות מחדש למרות שאני מוחק אותם כמעט כל יום. הם באים מ-IP שונה, אבל מבזקינט. יש לכם רעיון כיצד לחסום את זה? אני כרגע עשיתי ביטוי בדיקה פשוט אשר בודק משפט שמופיע כל פעם, ובמידה זה מוצא אותו, זה לא נותן לשלוח את ההודעה. אבל אני מעדיף מנגנון חכם יותר, למישהו יש רעיון איך להגיד לי באופן תיאורטי, איך אני אפתח מערכת שתדע להבין האם זה הודעת ספאם/בוט, או האם זה לא. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תמונה אבטחה, אני יודע שזה מוזר..
Last edited by Gal Shafrir; 30-07-07 at 19:14.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
בעיקרון אם זה בוט אתה יכול לחפש רשימה באינטרנט של כל הבוטים ולחסום אותה (אם אני לא טועה פירססמו פה פעם)
# 4 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו שגל אמר לך תוסיף לטופס שדה של אימות תמונה, התמונה צריכה להיות מורכבת כי היום יש בוטים מאוד חכמים שהיכולות זיהוי שלהם מאוד גבוהות פרטים נוספים: http://en.wikipedia.org/wiki/Captcha
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
זה פורום תגובות, זה מעיק.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
שאלת אבטחה...
למרות שדי פשוט לעקוף את זה אבל זה עובד בwordpress ככה אני חושב (שתיים כפול שלוש שווה?) בוט לא יודע לקרוא את זה אל אם כן הבוט נכתב במיוחד נגד הפורום שלך |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
פשוט מאוד
שדה נוסף עם שאלה כמו שתיים כפול שלוש אם המשתמש הכניס 6 אז תבצע את הפעולה אחרת זה בוט או בן אדם ממש טיפש שלא יודע מתמטיקה של כיתה א' |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אם אתה עושה את הרעיון של ה 2*3 אז תעשה אם כבר שיהיו לך מאגר של כמה שאלות וכל פעם תופיעה שאלה אחרת של*/+/-
ואם הוא טועה 2-3 פעמים הוא נחסם ככה שאפילו אם מישהו בונה בוט במיוחד בשבילך יהיה לו ממש קשה כי אם תעשה רק שאלה 1 לא יהיה קשה לבנות בוט בשבילך |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|