|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין באחסון + דומיין, משהו גדול
שלום.
אני מעוניין להקים אתר מסויים, שבו גולשים יוכלו להעלות תמונות לדף האישי שלהם ולהגיב אחד לשני. רציתי לשאול באיזה סדר גודל של אחסון אני צריך? בוא נגיד שאם האתר יצליח אז יהיו לי המון גולשים. אז איזה גודל של אחסון? כמה תעבורה? כמה זה צריך לעלות לי? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
דור שלום
לאתר כמו שאתה רוצה לפתוח לדעתי להתחלה תצטרך לפחות 500 מגה תוכל למצוא ולהזמין את החבילה אצלנו באתר www.LazerTekk.com אנחנו חברה וותיקה 4 שנים בתחום האירוח אתרים תמיכה טכנית 24 שעות ביממה מובטח לפרטים נוספים צור קשר 0508627989 או במייל sales@lazertekk.com
# 4 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
בטח לא אנשי מכירות של חברות אכסון(מבלי לפגוע באף אחד כמובן), אם אתה לא תדע..איך הם? תתחיל מהחבילה הקטנה ביותר שאתה מוצא (ולפיכך, חפש חברת אכסון לפי מאפיינים של איכות, ולאו דווקא מחיר). |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
השטח שאני צריך הוא גדול לפי דעתי, מפני שזה הולך להיות אתר כמו מקושרים.
קיבלתי הצעה מבן אדם פרטי שהשרת שלו יושב ב012, 5 ג'יגה ל3 חודשים ללא הגבלת תעבורה ב100 ש"ח לחודש בתור התחלה, ולאחר מכן 500 ש"ח בחודש. לפי דעתי בתור התחלה ה5 ג'יגה האלו יספיקו. יש הצעות לכזה גודל התחלתי? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
5 גיגה אחסון
500 גיגה תעבורה 70 ש"ח בחודש .. אתר העסק: www.gold-host.co.il וותק של 9 חודשים, מספר ביקורות בפורוום , טובות. צוות רב ומנוסה מקווה שתבחר בנו ולא תצטער |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|