|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה] - מהם ההליכים לרשימת העסק כ"עסק פטור"
שלום,
אני רוצה לירשום את העסק שלי כ-עסק פטור- מהם ההליכים מא' עד ת' אני יודע שיש פה הרבה אשכולות על זה אבל אני רוצה לדעת מה עושים בתור התחלה ואיך מסיימים כדי לירשם כעסק פטור וגם במה זה כרוך אני משלם מס כל שהוא מסכום מסויים או משהו? או רק לפיקוח עלי והנפקת חשבוניות? הכל הכל הכל תודה לעונים!
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש פה צעד צעד איך פותחים עסק איך רושמים עוסק פטור והכל.
http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Si...nessProcedure/ |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה ובכל זאת אשמח לשמוע מאנשים שעברו את זה כבר
# 4 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
עם היית עושה חיפוש בפורום היית מוצא מלא מלא אשכולות כאלה
וביניהם יש את התשובות שאתה מחפש
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
צביקה כל הכבוד על הלינק שהבאת, אני אישית אהבתי...
sale-serv.com: כפי שכבר אמרתי מספר פעמים, לפתוח חברה זהו לא שאלה של מה בכך, זה לא רשימת קניות, תלך לרואה חשבון בן אדם שמבין בתחום הוא יוכל לייעץ לך הרבה יותר טוב מאיתנו באיזה אופן כדאי לך לרשום, אם זה במע"מ, אם זה עוסק פטור ואם זה אופציה אחרת... אבל מעבר לכך, הלינק שצביקה הביא בהחלט עונה על השאלות הראשוניות שאתה צריך לדעת... לדעתי תקרא ואם יהיו לך שאלות נשמח לעזור
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תריץ חיפוש בפורום ותימצא אבל בכל מקרה אתה אמור ללכת לעייריה למלות טפסים ולחכות לתשובה בדואר.
כרוך בתשלום כל חודש לפי ההכנסות שלך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
קראתי פה את רוב הדברים
הבנתי שעסק פטור אז הוא פטור ממס במידה והוא עובר את סכום ה60,000 בשנה וגם צריך לדווח תקנו אותי עם אני טועה. עכשיו נגיד אני נירשם כעסק פטור ואחרי חצי שנה נגיד אני סוגר את העסק... מה ההליכים? אני יחוייב במס כל שהו או משהו
# 8 |
חבר מתקדם
|
שמע..
לך ולכל מי שרוצה לפתוח עסק. במקום כל השאלות התיאורתיות האלה. תעשו לענות לעצמכם. איך? או שתחפשו באינטרנט חומר על זה(ויש אל תגידו לי לא מצאתי או משהו כזה..) או (האפשרות הבטוחה יותר..) לך לרו"ח שלם על פתיחת תיק. הוא יעשה לך את כל העבודה ייעץ לך ויענה לך על כל השאלות. זה השקעה של כמה שקלים אבל זה פותר מהכאב הראש...
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
לא נכון..
אני דיברתי על כך שרו"ח יפתח תיק במס הכנסה.. לא תיק אצלו... אין שם מחויבות, והוא לא צריך ללמוד את העסק.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|