![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
MySoft 2.0
שלום,
MySoft זאת תוכנה שבניתי שבעזרתה תוכלו לארגן את התוכנות המועדפות שלכם. המטרה העיקרית של התוכנה היא אימון בשבילי ב-#C, אבל חוץ מזה אני חושב שהיא מועילה מאוד וקיבלתי עליה ביקורות טובות. כדי להריץ את התוכנה תצטרכו להתקין את NET Framework., להורדה לחץ כאן. להורדת סט ההתקנה של התוכנה לחץ כאן. אשמח לשמוע תגובות, תודה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה.
וכן, בגרסא הבאה אני מתכוון לעשות עוד הרבה שיפורים, שזה לא יהיה רק תוכנות אלא כל סוגי הקבצים כולל אתרי אינטרנט. וגם אני רוצה להציג את האייקון המקורי של הקובץ שמוסיפים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי תביצוע אבל הראיון לא רע תוסיף גם רשימת מתלות ועוד מכל מיני דברים כאלו כמו הערות רישימות וכ"ו יהיה גם טוב אם תצליח לעשות איזה כפתור קיצור שבוחרים ואז התוכנה יוצאת עבר עדיין הכי שימושי זה הסרגל של הווינדוס למצבים כאלו בכל זאת אבל אפשר להשתמש בתוכנה למי שבאמת משעמם חח
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד, אני חושב שבאמת זו גרסה קטנה-אני לא מבין איך זה כבר 2.0:|
אתה יכול לשפר את זה מאוד-בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
זאת גרסא 2.0 כי גם הייתה גרסא 1.0.
הגרסא הראשונה הייתה כתובה ב-Delphi, אבל עכשיו למדתי #C ורציתי להזכר קצת בנוסטלגייה ![]() אז בניתי גרסא ב-#C. |
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
סה"כ נחמד, לא כ"כ אהבתי מבחינת נוחיות (התמונה שלקחת של Icon Experience לא הכי מתאים שם).
אם אתה רוצה באמת יעילות, בטל את העיצוב של ווינדוס (תעשה את זה "באוויר", בלי מסגרת) ותעשה את התמונה של הלינק לפי הסמל ICO שמוגדר לו (לדוגמא הוספתי פוטושופ וזה עשה לי את הסמל הזה, במקום זה הייתי מעדיף לראות פוטושופ...) עוד הצעת ייעול, במקום לעשות את נתיב הקובץ המלא עדיף לקחת רק מה שאחרי ה\ האחרון.. יותר יפה. שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
ההערות שנתת נכונות והשיפורים הללו יופיעו בגרסא הבאה.
תוכל לקרוא על כך כאן: http://idan.zipris.co.il |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
למה 3.0??
זה אמור להיות 2.1 אם כבר
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
בגירסא החדשה שיפרת המון..
שנה תתוכנה לעברית, יותר יעיל וגם תעשה לה במקום הרקע הלבן אפשרות שהמשתמש יעשה לעצמו רקע. תעשה שהיא תהיה ב TRAY ועוד הרבה דברים תחשוב עליהם ויצא לך משהו יפה מאוד (:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|