![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הטבע הישראלי שולט!
בוקר טוב ושלום לכל משתמשי הוסטס.
אמש עברתי על כל המשתמשים שלי, שכידוע, הם כולם משתמשי חסות. וכמובן שאנחנו ישראלים, לא יודעים מתיי הגבול. נתקלתי במספר משתמשים שפשוט מאוד בתוך חשבון חסות שקיבלו ממני הכניסו "גוגל אדסנס". ואני שואל את עצמי - כמה חצופים אפשר ליהיות? גם קיבלת חשבון בחינם, עם שטח יותר "נדיב" משל רוב האחסונים החינמיים, ללא פסומות או באנרים וללא הגבלת זמן ומה עושים האנשים האלה? תוקעים אדסנס באתר ומרוויחים עליי כסף. כל מי שהיה לו אדסנס באתר קיבל התראה שתוך 24 שעות יוריד אותו או שחשבונו ייחסם. ייקח גיבויים ויילך הבייתה. רק חבל שזה ככה... הישראלים מעולם לא הכירו גבול כמשהו מוגדר.ואני לא מבין... אם בנאדם רוצה לשים אדסנס שיקנה 150 מגה ויכניס שם אדסנס עד שיקיא... ואני בטוח שרובכם מבין את הרגשתי. ואני רוצה לשמוע מה אתם חושבים, ולשמוע מה אתם הייתם עושים במקומי. שיהיה לכולנו המשך יום נעים. אבישי שמחוני.
חסום
|
צודק במאה אחוז!!!
הייתי עושה את אותו הדבר! |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני אישית לא הייתי מביא חסויות בכזאת קלות מלכתחילה...
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
ביקשת מהם לא לפרסם?
אם לא אז מה אתה רוצה.... (ובינינו...אני די בטוח שאף אחד מהם גם לא מרוויח גרוש) |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בן אדם ביקש חסות תמורת פרסומת?
אם כן חוץ מהפרסומת מותר לו לשים כל מה שהוא רוצה באחסון אלא אם סגרתם אחרת. אם לא אמרת להם שאסור אז ציפית שיבינו לבד? חוץ מזה שאני לא מבין מה זה משנה שלך אם יש אדסנס או לא... |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אני לא מבין מה הבעיה בזה,כשאתה פותח אחסון בחינם(באחד האתרים שמציעים את זה)הם אומרים לך לא לשים פרסומות?
ולמה אתה חושב שהם הקימו את האתר? כל אחד רוצה להרוויח מהאתר שלו,אז זה בסדר שאתה משלם על האחסון אבל מה עם כל הזמן שהם מבזבזים על האתר? גם על זה מגיע להם לקבל משהו. |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אבישי תתחבר למסן יש לי שאלה אליך...(לא תמיכה)
ובנוגע לזה: אם לא אמרת להם לא לשים אני לא רואה סיבה למה שלא ישימו... |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
טוב כנראה שאל הבנתם... בכל מקרה עם רובם אני סוגר שלא לשים אדסנס.
בכל מקרה. תודה רבה לכולכם על הדעות.
חבר מתקדם
|
אם סגרת איתם זה עניין אחר...ואז הם באמת רמאים
הייתי עושה להם גיבוי וזורק אותם מיד |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
לדעתי פותחים אתר בשביל להרוויח כסף לא?
אז לדעתי הם שמו את האדסנס בשביל המטרה הכספית ולא ידעו\שחקו ראש קטן איתך... לדעתי תגיד להם לשים תמודעות שלך (אם יש לך) ותן להם 50% מהרווח... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|