![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לדבר חינם לכולם!
האתר www.jajah.com
נותן לדבר חינם לכולם בזק הוט 012 014 סלקום אורנג פלאפון מירס וכו... אפשר לדבר בלי לשלם אגורה כעיקרון אתם מקבלים 0.63 יורו שזה בערך 10 דקות שיחה אחרי זה נרשמים מחדש ועוד 10 דקות תענו!! |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן,אין דרך לחייב אותך ורשום שמה שזה (free) ואחרי שנגמר לך ה-0.63 אתה אמור לקנות כרטיס חיוג
אבל במקום זה אתה נרשם מחדש ומקבל עוד.. ועוד.. |
![]() |
# 4 |
t tc tcp tcp/ip
|
אתה הורס את השם ההרוס של הישראלים יותר ויותר...
אתה מקבל עשר דקות להתרשמות מהשירות ומנצל את טוב הלב כדי לדבר חינם. אותי זה מאכזב לראות אותך מתגאה במה שאתה עושה ומעודד אחרים לעשות.
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא מעוניין לקנות את השירות ואני באמת מתרשם ממנו
ואני בטוח שאני לא היחיד שהיה עושה את זה אוקיי... אף אחד לא ישלם 5 דולר בשביל לדבר אוקיי.. בשביל למנוע ויכוח תנעל את האשכול! |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
אני משלם על השירות הזה בשונה ממך [משתמש בו מעל חודשיים]
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
100 אחוז חינם? אין אפשרות לחייב את המספר?
|
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי..
אם יש לכם בעיה אם האשכול תמחקו אותו אם הוא בסדר תנעלו אותו ותגידו צוות האתר מה יש לכם נגידי אה.. כל דבר שאני אומר הוא עושה ישר תלונות! |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה אמור לעשות שיחת טסט לפלא שלך הוא לבית ולדבר על מנת לאשר את החשבון שלך ואז אתה יכול לחייג לאן שתרצה!
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
צבועים הא? נראה לכם זה רק בישראל ככה? נראה לכם שנותני השירות לא מודעים לזה? הם יודעים שבסופו של דבר גם מי שנרשם 20 פעם ימאס לו בסוף והוא יפסיק. ומי שאהב את השירות יקנה אותו..
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|