![]() |
# 1 |
Winner
|
ביקורת על קידוד
שלום,
אתמול קידדתי עיצוב, אחרי הרבה מאוד זמן שלא קידדתי. אפשר להגיד שזה הקידוד המקצועי הראשון שלי, ברוב הפעמים מקודדים מקצועיים אחרים עשו את העבודה הזאת. הכתובת לקידוד: http://dr.kuchi.be/design/ אני מבקש ביקורת לקידוד מקצועי, ולא יחסית לקידוד ראשון. השתמשתי רק ב-3 תמונות (2 תמונות של העיצוב, ותמונה אחת של התוכן - הסירה) XHTML וCSS תקינים כמובן. ובלי טבלאות בכלל. תודה, רום.
# 2 |
חבר וותיק
|
תראה זה עיצוב מאוד פשוט...
מה שישר ראיתי זה שאתה צריך לעשות repeat ללוגו או להוריד אותו. כי הוא לא מתאים לכל הרזולוציות. יש לי רזולוציה יותר גבוה מ1024..תבדוק איך זה נראה שם. חוץ מזה, עיצוב מאוד פשוט-אבל מה שעשית נחמד...למרות שאני לא מבין למה זה בצרפתית זה נתן רושם כאילו זה עיצוב מוכן... |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
תודה, עשיתי repeat, זה לא נראה מושלם עדיין אבל יותר טוב ממקודם.
והטקסט שם הוא לא בצרפתית, זה טקסט ללא משמעות (Lorem ipsum). עוד תגובות?
# 4 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד.. עשית את זה במטרה כלשהי?
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמקטינים את חלון הדפדפן הכל נהרס ונמתח.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אין על מה להגיב פה...
קידוד בסיסי ביותר... אז אין לך טעויות בבדיקת XHTML זה לא אומר שהאתר נראה כמו שצריך זאת בעיה שהרבה מקודדים "מקצועיים" מפספסים זה שהקוד שלך תיקני והוא נראה בסדר בFF וIE זה לא אומר שהוא יראה טוב בדפדפנים אחרים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|