|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() שלום לכם
בסוף החופש הגדול יפתח אתר חדש שאני מנהל אותו לא תיכנתתי אותו ולא עיצבתי אותו הוא בגירסה בטא עד סוף החופש הגדול כל הפינות שלא רואים עוד יעלו ויש עוד המון פינות האתר הוא אתר ייחודי ורעיון יחודי אני רוצה ביקורת התחלתית לגבי האתר באתר הושקעו מאמצים כספים והמון דם וזיעה (טוב לא בדיוק דם) בכל אופן האתר מיועד לבני נוער בכיתות ד'-י"ב לא מעל ולא מתחת מקווה לשמוע ביקורות טובות שוב האתר בשלבי הרצה מוקדמים כדי לראות מה קורה איתו ומה אנשים חושבים עליו (בינתיים רק פידבקים טובים) ויכול להיות שגיאות או תקלות באתר שעוד לא סודרו וכמובן אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש תקלות שתכתבו לי ואני ידאג שיסדרו אותם כמו כן לגבי העיצוב ואם אתם חושבים שצריך לשנות משהו או שמשהו לא נוח כתובת האתר: www.kitot.co.il את רעיון האתר אני עוד לא יספר תחכו לחופש הגדול ומי שהבין לבד שיהנה לו ![]() אשמח לתגובות בונות עם פירוט, תודה רבה. Last edited by hi_mizrahi; 15-07-07 at 18:11.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אהבתי !! בהצלחה
# 3 |
Permanently Banned
|
עוד תגובות בבקשה..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד,
מתאים לדעתי לכיתות ב-ח מקסימום.. לא תראה תלמידי י' או יא' אשר ישתמשו בזה.
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הפינות עוד לא ניפתחו וזה ממש חלקית חכה ותראה שיש עוד למה לצפות זה רק בטא של האתר ובגירסה המלאה יהיה יותר מידי מה לעושת |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
יותר מדי בלאגן..
אבל ממש יותר מדי.
# 7 |
חבר בקהילה
|
ראיון נחמד,יש כבר פורום כזה.
אבל יכול להצליח דרך אגב,המון תלמידי י-יב נמצאים בפורום של בצפר.. פורום נוער |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
וואלה יפה .. רעיון באמת שיכול להצליח , צריך לפרסם..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני מבין את הרעיון.
אבל הקטע הוא שהביצוע והתיכנות ממש יצא מבולגן. העיצוב סבבה, אבל התיכנות בילגן הכל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|