|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[עבודה]מערכת העלאת קבצים
בלי הרבה דיבורים..
המערכת: http://pic-upload.il-il.com/ הפאנל: http://pic-upload.il-il.com/admin.php סיסמא: test אשמח לתגובות בונות.. אם לא עובד אז אל תחשבו שהקישור שבור או משהו זה השרת הזה יש לו יציבות של 2% \= |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד, אין הרבה אפשרויות.
אני מציע לך לעשות הצגה של כל הקבצים, ואז אפשרות למחוק קובץ מסוים. תתקן את הקידוד של האתר. הייתי מוסיף כמה דברים למערכת: כמה גולשים צפו בקובץ, אפשרות להרשמה וניהול התמונות של המשתמש, העלאת כמה קבצים במכה, משהו בסגנון של גלריה, ז"א אפשרות לאגד כמה תמונות לעמוד אחד. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני אקבל את ההצעות הראשונות.. אמרת: "אני מציע לך לעשות הצגה של כל הקבצים, ואז אפשרות למחוק קובץ מסוים." - כבר יש את זה.. ואני יתקן את הקידוד של האתר בקרוב שיהיה לי זמן לשבת על זה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מערכת נחמדה אבל ממשק לא נוח.
תעשה טבלה מסודרת שמציגה את כל הקבצים עם קישור "מחק"-"הצג" ליד כל קובץ לא יפה ה option הנפתח זה לא נוח. וככה גם בהשעיות. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אז תעשה substr לקישור של התמונה או שתציג רק את שם הקובץ
# 7 |
אחראי פורום
|
למה הסיסמה מופיעה בראש הדף לא מוצפנת? ><
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
תכנון שלה גרוע ..
העלתי קובץ של מגה אחרי שהעלאה זה כתב שקובץ אסור .. למה לא לבדוק לפני ? ולהודיע ? תתקן את זה ממשק חמוד הייתי מסדר את ההצגה של הקבצים יותר בבנוח
# 9 |
חבר וותיק
|
ממש לא משהוא לא כל כך נוח לנהל מהפאנל ניהול הקידוד לא משהוא גם כן תנסה לעשות כמו שכולם אמרו פה תעשה הצגה של הקבצים בטבלה וכ"ו חוץ מזה אני לא רואה פה משהוא מיוחד בסה"כ מערכת של אני חושב איזה 2 קבצים מספיק פה כל קובץ עד 200 שורות גג ז"א שאין פה משהוא מיוחד בכל זה בקיצור יש מה לשפר
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא אמור להיות יותר ממערכת שאפשר להעלות קבצים לשרת ולקבל קישור, ובפאנל אפשר לצפות בקבצים, לדעת מי מעלה, ואפשרות מחיקה וחסימה.
אני לא מבין את התגובות שלכם. ד"א אני מתאים את המערכת לעיצוב אחר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|