![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה על Ycard
ראיתי באתר של לאומי שיש להם כרטיס אשראי ל14-15 שנקרא Ycard ורציתי לשאול את מי שיש לו את זה כמה שאלות:
כתוב שם שהוא בין לאומי,זה יכול להיות? כי היו פה כמה אנשים שכתבו שצריך לעשות דברים בשביל שהכרטיס יהיה בין לאומי. כתוב שם שאני יכול לקנות בכל החנויות שמכבדות אשראי-גם כן איל יכו ללהיות הרי צריך לחתום כשמשלמים בכ"א והחתימה של קטין לא שווה כלום וכתוב שם שההורים צריכים לטעון אותו מהויזה שלהם-יש אפשרות שהוא יטען לבד מהחשבון בנק שלי? תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
כרטיס בינלאומי זה לא. מי יתן לילד קטין כרטיס בינלאומי.
Ycard לא כל החנויות מכבדות, נראה לי. |
![]() |
![]() |
# 3 | ||
חבר מתקדם
|
זה סותר את מה שכתוב באתר
http://ycard.co.il/main.asp?lngCategoryID=14&MM=1&SM=11 תסתכל על ycard בחו"ל הנה ציטוט: ציטוט:
ציטוט:
Last edited by Mg-maor; 02-07-07 at 14:40.. |
||
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני אישית חושב שזה חרטא ואין צורך בדבר הזה...
בשביל לבצע עיסקאות לחו"ל יש את הויזה הבינלאומית של ההורים והם יבצעו את העיסקאות לא אני. בנוסף תשים לב שהעמלות כפולות כי זה גם עמלה מהעברה לכרטיס וגם לוקחים עמלות מדברים שאתה עושה עם הכרטיס.. ניראה לי שטותי.. שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
יש כמה עמלות שמותר
ולגבי ההורים-זו הסיבה שאני פותח לעצמי הם בחיים לא ישימו כרטיס אשראי שלהם לאינטרנט אלא אם זה משהו ממש חשוב ומה בדיוק כפול בעמלות? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אני לא מבין מה הלחץ?
אתה עדין קטן תגיע לגיל 16 17 ותוציא כרטיס למה בגיל כזה קטן? תאמין לי שלא היה לך בו שימוש.. סתם טרטור של ההורים ובזבוז.. חסוך כסף תגיע לגיל 16 ותוציא, זאת דעתי !.
# 8 |
חבר מתקדם
|
אני חייב לפתוח חשבון בנק בשביל עבודה לקיץ ולגבי הכרטיס אשראי תתפלא כמה פעמים רציתי לקנות משהו (יש לי כסף טפו טפו טפו) באינטרנט לדוגמה והם עקרונית לא מסכימים באינטרנט
וגם יותר נוח לי לשלם בכרטיס אשראי על קניות שאני עושה ב100-200 (ואני עושה) מאשר להסתבך עם כסף בכל מקרה זה נראה לי הגיוני המידע שבאתר שלהם או פג תוקף? Last edited by Mg-maor; 02-07-07 at 16:13.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
זה מעיין "תת כרטיס" לכרטיס אשראי שלהם.... חתימה של קטין כן שווה במקרים האלו, תאמין לי שVISA לא פועלים בניגוד לחוק... וגם יכול להיות שיש לזה הגבלה מסויימת מבחינת קניות ביום וכו' וכו' או שההורים יכולים לקבוע את ההגבלות.. לך לבנק ותבדוק בקיצור. (עוד אגב, בגלל שהוא קשור לכרטיס של ההורים שלך, הוא בין לאומי...ובקשר לאיזה חנויות, כל חנות שמקבלת כרטיס אשראי של VISA, שזה כמעט כמעט, כל חנות שמכבדת כרטיס אשראי) |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
תודה,זה מה שרציתי לשמוע חח
ואני לא יכול לטעון את שלי? מהחשבון בנק שלי? לא שיש לי בעיה לתת לאבא שלי כסף שיטען לי את הכרטיס אבל עדיין עדיף מהחשבון בנק (אכפת להם על שלהם אבל אם אני מספיק "מטומטם" לקנות באינטרנט עם כרטיס אשראי שלי שיש לו גם ככה הגבלה רק למה שיש שם אז לא אכפת להם) Last edited by Mg-maor; 02-07-07 at 16:13.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|