|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שאלה על פתיחת סאבדומיין ב - php
איך כל שירותי הקיצור כתובות עובדים?
יש קודים מיוחדים ליצירת סאב דומיין? אם כן אשמח לדעת איך עושים את זה ב php. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רוצה לפתוח סאב דומיין ממשי (עם תיקייה והכל)
אז עליך להתחבר לפאנל של השרת ודרכו ליצור את הסאב דומיין. מה שבדרך כלל, שירותי הקיצור כתובות עושים, זה לא ליצור סאב דומיין ממשי. הם פשוט מפנים של כל הסאבדומיינים לדומיין הראשי. לדוגמא: קוד:
*.eweb.co.il > eweb.co.il blabla.eweb.co.il > eweb.co.il בהצלחה
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא הבנתי בדיוק איך אני מצבע הפנייה כזאת
אשמח להסבר מורחב יותר בבקשה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
mod_rewrite
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
חבוב, בלי להעליב, אבל לפי האשכולות שראיתי כאן שפתחת; גם אם יתנו לך את הכלים שדרושים (כיוון בHTTPCONF כמו שThe Crow + שימוש בHTACCESS בשביל ההכוונה-לא מחייב, מומלץ) .. לא נראה לי שתצליח להכין דבר כזה..
המושגים שנותנים לך כאן "סינית" בשבילך כרגע.. אני מציע לך ללמוד עוד, להשתפשף...אל תקפוץ למים העמוקים לפני שאתה יודע איך לשחות.. תחזור לאשכול הזה כשתדע יותר, תאמין לי, תבין יותר. Last edited by meshuga; 02-07-07 at 23:48.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ביקשתי עצות לחיים או עצות ללמידה.
אני מבין מושגים קורה ששוכחים משהו עכשיו, אם מישהו יודע ומעוניין לעזור לי בבקשה אני אודה לו מאוד |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אז אתה רוצה תשובות? כמו שכתבתי, את מה שThe Crow כתב, צריך להוסיף לHTTPCONF, אם אין לך גישות לזה, תבקש מבעל השרת. אחרי זה אתה יוצר קובץ HTACCESS שבתוכו תשתמש בתכונת הmod_rewrite, בעזרתו אתה תוכל יותר בנוחות לעשות את הפקודות, אפשר להשתמש בלי ואת מה שהוא עושה, לעשות בצד שרת...לא ממש מומלץ. מה עוד? לבנות לך את המערכת, אתה מתגונן ו"תוקף" כשאני בעצם ניסיתי לעזור לך. אני את זה יודע לבנות, אז במקום לנסות לתקוף אותי, תנסה להתייחס אלי בכבוד שאני נתתי לך בעזרה או ב"עצות לחיים או עצות ללמידה" שניסיתי לתת לך. Last edited by meshuga; 02-07-07 at 23:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני רואה תפסת קטע היום אה?
מריץ חיפוש Tzvika בפורום ומחפש לקטול אותי? בכל אופן תודה על העזרה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר