![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
חוזה?
שלום,
ברצוני לשאול שאלה. במידה ובניתי ללקוח אתר, והוא לא משלם לי. מה אני יכול לעשות מהמצב הזה? כי לפי מה שהבנתי, אם אין חוזה, הוא לא חייב לשלם לי. ז"א אני לא יכול לתבוע אותו. אולי אני טועה. אשמח לתשובות בבקשה. עריכה: הקבצים אצלו כמובן.
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל כדי לתבוע אתה צריך הוכחות שבאמת עבדת אם הלקוח המדובר ושיש לו את הקבצים שהוא לא שילם עליהם. ויש פה גם הפרת זכויות יוצרים כאילו הוא קיבל מוצר שיש עליו זכויות יוצרים והוא לא שילם עליו ,זה כמו שתלך לחנות ותגנוב יצירה של איזה אומן ולא תשלם עליה (זה משהו כזה) |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לדעתי, הרבה יותר פשוט בשבילך להחתים אותו על חוזה לפני כל דבר קטן שאתה מתחיל לעשות אחרי שסיכמת איתו.
במידה ולא עשית את זה, תצטרך לעבוד קשה כדי להוכיח את זה. להבא, תחסוך ממך את המקרים האלה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אני רוצה להדיגש.
שלא תבין לא נכון. על מנת לתבוע אותו על הפרת זכויות יוצרים, צריך שהעבודה שלך תהיה מוגנת ורשומה תחת הזכויות הללו. אל תתחיל עם תביעות. זה לא ייגמר בשנים הקרובות. תנסה להגיע איתו להסדר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
יש דבר שנקרא חוזה
בעל פה פשוט מאוד תיקח 80 ש"ח לך לבית משפט לתביעות קטנות בכתב התביעה תפרט שיש חוזה בעל פה ותציין כל מה שסגרתם תדרוש את המחיר שמגיע לך + 80 ש"ח + נסיעות ועוגמת נפש אם בא לך להקליט אותו זה מצוין שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() עדיף לך קודם כול לדבר איתו , במידה ולא עוזר , תפיץ את האתר מוכן להורדה בכול חור שיש ברשת. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני עצמי הלכתי לתביעות קטנות בחיים שלי 43 פעם אם נחשיב משהו שעדין לא נגמר אני מאמין במערכת הצדק של המדינה ואני מאמין שמי שלא מקבל מה שמגיע לו צריך ללכת לפי החוק ולא ראש בראש ובית משפט תביעות קטנות הכי מתאים וזה יגם יסתיים משהו כמו חודשים גג אם זה בכלל יקח יותר מדיון אחד |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אתה עסק רשום?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|