![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
zMath - תוכנה חדשה
שלום לכולם,
zMath היא תוכנה חדשה שבניתי, שלפי השם שלה אפשר להבין שעוסקת במתמטיקה. בעזרת התוכנה אפשר לבצע פעולות שונות כמו: פתירת משוואות ריבועיות, מציאת נתונים על פונקצייה קווית, מציאת נתונים על פונקציה ריבועית ועוד... הקישור שאני נותן לכם להורדה הוא סט התקנה של התוכנית, שיתקין לכם גם את NET Framework. במידת הצורך. אשמח לקבל תגובות, תודה. קישור: לח כאן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נשמע נחמד אבל תתן לינק רק לתוכנה למי שיש כבר .net framework...
לי אישית אין כח להוריד סתם 22MB |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אבל אני לא יודע למי יש NET Framework. ולמי אין, אז הסט התקנה בודק את זה.
ואפשר גם להתאזר קצת בסבלנות, אם אתה באמת צריך את התוכנה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
זה לא נראה כזה שימושי כי למצוא דברים של פונקצייה ריבועי וקווית או לפתור משוואה ריבועי זה דברים שכמאט ולא לוקחים זמן זה דקה לעשות את זה למה לי להוריד את התוכנה ולהקליד במחשב אם אני יכול בכמה שניות לפתור את זה?תחשוב על משהוא שימושי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
התוכנה מיועדת בעיקר לבדיקה עצמית. ו-Losnir, בחרתי לא לתת את האפשרות הזאת כי לקחתי בחשבון שתלמיד ממוצע לא מתעסק בתכנות ויודע מה זה NET Framework., ויותר פשוט להוריד את החבילה כולה ולעשות בדיקה אוטומטית. יש תגובות על התוכנה ולא על הפרטים הטכניים? תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
התחלה יפה, אך איני מוצא שימוש רב לתוכנית זו עקב זה שהיא בעצם פותרת משוואות מסודרות בלבד, כלומר מציבה בסך הכל בנוסחה.
לגבי הפונקציות לא בדקתי, אך אשמח אם תפרט מה הכוונה ב"מציאת נתונים". |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
מציאת נתונים: מרחק בין נקודות, אמצע קטע, מציאת משוואת הישר, מציאת נקודות חיתוך עם ציר ה-X, קודקוד הפרבולה.
בביתא הבאה אני גם אוסיף אפשרות שתסרטט את הפונקצייה לפי שתי נקודות שתציב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|