|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
חוות דעת על מפרט של לפטופ+חנות.
שלום אנשים.
אני רוצה לקנות מחשב נייד יש לי כסף ולמה לא ![]() אז ככה הסתכלתי בעיתון של השבוע(ידיעות ומעריב יש בשניהם..)על מודעה של אייבורי וראיתי את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?p...d=250&CatCode= מה אתם אומרים עליו?שווה את המחיר(הזול יחסית..) (אני משדרג לT550 וכנראה גם יוסיף זיכרון..) מפרט טוב?האם החברה(MSI)טובה?אמינה? מה עם החנות? שמעתי הרבה שני ביקורות רעות עליה למרות שדווקא קנינו ממנה הרבה מחשבים(5-6)ולא הייתה תקלה באף אחד מהם. תודה והמשך יום נעים אביחי
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בדיוק קנינו מהם את ה mega book s420 ולא היו בעיות.
תבדוק אם בעיתון הוא פורסם ביותר זול, אם כן תבוא אליהם עם ההצעה מהעיתון. וגם המחשב בא בלי מערכת הפעלה, לקנות יעלה לך עוד 350 שקל לפחות. וגם לדגם שאנחנו קנינו אין חיי סוללה יותר משעה וחצי אז תעשה את הבדיקות שלך.
# 3 |
חבר מתקדם
|
בדקתי בעיתון, ובזאפ ולא היה אותו דגם יותר זול(היו אפילו פחות טובים(מעבד חלש יותר וכו')בהרבה יותר יקר.
לגבי המערכת יש לנו בבית עותק(מקורי..) לגבי הבדיקות של הסלולה לא מצאתי..באתר שלהם יש אותו דגם אחד 6 תאים ואחד 9 אני אדבר איתם היום לראות מה יש בדגם הספציפי.. ד"א אתה מרוצה מהשירות של אייבורי? ואיך נראה לך המפרט של הנייד הנ"ל
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
במחיר הזה נראה טוב.
אבל נראה לי שהזיכרון לא הכי איכותי. במחינת שירות עדיין לא יצא לי להשתמש בהם חוץ מהקנייה עצמה ולא היו בעיות
# 5 |
חבר מתקדם
|
בדקתי ראיתי שגם אצלך הוא לא גבוה ואהבת אותו -
INTEL CORE DUO T2350 1.86Ghz (שלי זה - INTEL CORE DUO 2 T5550 1.86Ghz) עוד דעות?
# 6 |
חבר בקהילה
|
תקרא את העוגן תראה למה אני לפחות לא ממליץ עלייהם
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אתה השני שעליו דיברתי בהודעה שלי
![]() לעומתך וחבר אחר שלי אני, משפחתי(המורחבת) ועוד חברים רבים מאוד מרוצים... כך שאני לא הכי יודע...בכל מקרה מה דעתך על המפרט?
# 8 |
חבר בקהילה
|
המחשב הזה נחמד מאוד רק עדיין החנות קצת מפחידה אותי.
אם אתה בטוח שלא תמצא משהו יותר טוב תקנה מהם. תנסה מכירות פומביות לפני הקנייה מהם. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
MSI = trash
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|