|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בקשה בקשר ל-OOP ושאלה בקשר לשפת תכנות
יש לי 2 דברים שאני חייב דחוף:
1.אני חייב מקורות ללמיד על OOP עם PHP או כל שפה אחרת לא ממש משנה לי אבל מומלץ PHP 2.איזו שפה הכי עדיף ללמוד מבין השפות הבאות:J#,Java,C#,c++,VB תודה לכל המגיביםת אבקש תגובות רק בנושא |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
1. הכי טוב ללמוד OOP בPHP באתר הרשמי שלהם http://www.php.net/manual/en/language.oop5.php בשפות אחרות כמו C# וJAVA יש כמה דברים בOOP שעדיין לא נתמכים בPHP.
2. הכל תלוי בצרכים שלך תשאל את עצמך את השאלות הבאות: - האם אני מעוניין לבנות תוכנות שיהיו ניתנות להתקנה בכל מערכת הפעלה (עם שינויים פשוטים יחסית בין מערכת אחת לאחרת)? JAVA או C++ - האם התוכנות שאני יבנה ידרשו משאבים רבים מהמחשב וביצועיים מהירים? C++ - האם אני מעוניין לבנות תוכנה רק עבור משתמשי ווינדוס ובקלות? C# או VB פה תשאל את עצמך עוד שאלה, האם בעתיד ארצה לשנות שפה ולעבור לJAVA או לשפות בעלי תחביר דומה לC? אז כדאי C#
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא התכוונתי לזה התכוונתי להסבר על הOOP עצמו ולא השימוש בו ואיך משתמשים בו אלא הבסיס שלו ההסבר מה זה בכלל ואיך זה פועל
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...9E%D7%99%D7%9D
בקשר שפות.. אני הייתי ממליץ לך ללמוד c++ אל תלמד: C וVB תבחר בין: C++ C# JAVA |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
עזוב אותך מC או VB או פסקל =]
JAVA או C# זה העניין כיום. החיסרון של ג'אווה זה האיטיות שלה....שאמורה להיפתר. החיסרון של C# זה שהיא לווינדוס בלבד אבל גם, בשנים הקרובות תיהיה אפשרות גם ללינוקס [לא משהו מבית מיקרוסופט] החיסרון של שניהם זה אי יכולת לשלוט בזיכרון כמו שC\C++ מאפשרות לך. אבל בשנים האחרונות JAVA ו-C# הן המילה האחרונה, רק שתדע לך, התחביר מאוד דומה.. אני ממליץ דווקא על ג'אווה רק בגלל העניין של הפלטפורמות ושזה הפך לקוד פתוח [רוב השפה הינה קוד פתוח].
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שכחתם לציין שאם הוא ילמד C#, בקלות הוא יוכל ללמוד גם ASP.NET כי היא בעצם מבוססת עליה.
# 7 |
אחראי פורום
|
VB ממש טובה לאלגוריתמים, וממש פשוטה.
כמובן, VB 6, מה שהם עשו עם NET זה פשוט הריסה. OOP של PHP זה פשוט, תלמד מ-PHP.NET ושפת תכנות, הממ, הייתי אומר לך VB אם אתה רוצה התקדמות מהירה-אבל לווינדוס בלבד(אבל מה כבר אתה הולך לעשות? >< ), או C++ |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
טוב אז כנראה שאני ילך או על C++ או על C# אני לא יודע מה עדיף מבינייהם את שנייהם יש לי כרגע על המחשב כאילו את העורכים שלהם ולפי מה שאני רואה C# יותר קל להבין אותו אבל C++ יש בו יותר אפשרויות אז כנראה אני יבחר בו בקשר ל-OOP אני יודע איך להשתמש בו אני יודע עלייו די הרבה אבל אני לא מבין מה הרעיון של זה ובמה זה עוזר לך בידיוק שמעתי שזה בהרבה יותר טוב וזה פועל איתו יותר מהר ובלה בלה בלה אבל אין לי ממש מושג איך הולך הראיון של זה כאילו מה הקטע אם אני יעשה פונקצייה או שאני יעשה מחלקה ובתוכה פונקצייה?
עריכה: קראתי כבר המון מאמרים על OOP אבל אני לא מוצא שום מאמר על OOP עם PHP ואין לי שום מושג במה זה יכול לעזור לי שם אם מישהוא מוכן לתת לי איזה מערכת OOP שלו שתהיה כולה OOP אני ישמח מאוד או איזשהיא דוגמה קטנה Last edited by חיים; 29-06-07 at 12:18.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
VB6 היא לילדים קטנים או לאנשים שרוצים יישום ווינדוסי, לאלגוריתמים C++ היא הדבר (או ג'אווה או C#). מה שהם עשו עם .Net זה שיפור ענק, התחביר הרבה יותר נורמלי והגיוני ודומה לשפות אחרות.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
NET נראה כמו וורד, וזה מה שמשגע. הם מנסים לעשות מקסימום קלות, וזה אידיוטי-זה מוביל למשהו יותר קשה. הם שינו את רוב תחביר השפה-כשמשדרגים, משאירים את הרוב. VB6 דווקא מצויינת לאלגוריתמים, כי לא צריך ידע נרחב כדי לעשות בה דברים(או שלפחות לי לא נדרש). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|