|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בקשת ביקורת על סביבת העבודה שלי.
אני שואף להיות בסביבת עבודה נוחה ומקצועית ביותר ולכן
אני מבקש ביקורת בונה והצעות לשינוי ו\או שיפור: מקצוע: מתכנת אתרים, חותך עיצובים ומאבטח מידע. פרטים: חדר בינוני, מחשב: גראפיקה: Geforce 6200 זיכרון RAM: 2,000 MB מעבד: dual core 3.0 דיסק קשיח: 220 GB --מסך דק --רמקולים טובים --אוזניות + מקרופון וקצת קישקושים על השידה(ככה רושמים את זה?) שעליה המחשב,כיסא מנהלים; מיטה,ארוןן,חומר ללימודים בארון(משו מעל המחשב),טלוויזיה,פתח אוורור ממזגן מרכזי. תמונה של הסביבה בה המחשב: ![]() --זה באמת חשוב לי לקבל ביקורת כדי לדעת מה נחוץ לשינוי ולשיפור--
חגי אבישר - פיתוח מערכות מידע ואפליקציות אינטרנט. Last edited by HagaiA; 27-06-07 at 21:35.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מה כבר יש להגיד? מחשב ממוצע שאני מאמין שמספיק לעבודות שלך :P
אולי הייתי מחליף את הכיסא ישיבה למה זה לא "כסא מחשב" אלה "כסא מנהלים" - אתה יודע כמו במשרד ולמי שחושב שאני צוחק אז אני לא. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אחלה סביבת עבודה...
היה עדיף אם היה מזגן =] |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שכחתי לציין,פתח אוורור ממזגן מרכזי אבל לא כלכך טוב ואני חייב לקנות מאוורר דחוף.
תודה רבה על ההערה גבר,נערך.
# 5 |
אקס מנהל
|
אנחנו לא יכולים לתת ביקורת על סביבת העבודה שלך אתה צריך להרגיש נוח איתה וזהו, כל אחד ומה שנוח לו. החדר שלי האמת לא כל כך מסודר (למרות שיש מנקה ולא זאת לא אימא שלי) אבל נוח לי לעבוד בה, יש לי מזגן פרטי בחדר (1 כ"ס) שולחן נוח ומרווח וזהו אני לא צריך יותר מזה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה שאתה עושה אתה צריך סביבה רגילה וזה מה שיש לך. אין שום דבר ייחודי לאנשי WEB.
אם אתה רוצה ביקורת על "סביבת העבודה" שלך תשאל לגבי תוכנות וכלים שימושיים, לא על הכיסא והשולחן שלך.
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
והחדר שלך ממש נחמד,מנקה פרטית עושה את ההבדל :P בקשר אליך SHHEEZE, FF כל התוכנות בווינדוס ICQ 6 MESSENGER 8 Emule AngelDr3am(Prv-Vip Ver) WINRAR BSPLAYER FFXP (+DFX)WINAMP KASPERSKY INTERNET SECURITY PATROL RAM OPTIMIZER PHOTOSHOP CS2 MICROSOFT OFFICE DREAMWEAVER VENT EAZYPHP DOSBOX PRO CYGWWIN NERO 7 ADAWER TUNEUP ועוד כמה :\
חגי אבישר - פיתוח מערכות מידע ואפליקציות אינטרנט. Last edited by HagaiA; 27-06-07 at 21:56.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
סליחה שאני אומר את זה...אבל מה הקשר? איפה שאני עושה את העבודות שלי אני עושה בחדר איפה שהכי נוח לי...אם הלקוחות היו באים אליי הביתה אני מתחיל לבדוק מה נראה מקצועי ומה לא.
כל עוד זה בשבילך..שיהיה לף נוח...שיהיה אור בלילה שלא יהרסו העיינים, אולי איזה מאפרה יפה ליד ואתה מסודר. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אחלה של סביבת עבודה אבל אני הייתי צובע טיפה ואת האמת חסר שם קצת אור אבל חוץ מזה נראה לי סבבה
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|