|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך המלצה למחשב נייד
שלום לכם חברי הוסטס היקרים,
אני מעוניין לרכוש בחודשים הקרובים מחשב נייד. בנתיים ראיתי דגם לא רע של HP dv6282. הבעייה שיש בו כמה חסרונות כמו הסוללה (שעתיים בלבד) ושהוא פולט את החום למטה ולא לצד (אי אפשר לשים על הברכיים..). ולכן אני מבקש המלצה למחשב נייד משהו בערך כזה: מינימום 1GB RAM 80GB ומעלה מסך בגודל 15.4" ומעלה כל פ'יצר נוסף יתקבל בברכה (מצלמה מובנית ושאר ירקות). אגב המשקל לא ממש משנה לי העיקר שזמן הסוללה יהיה גבוהה יחסית. ובהזדמנות זו אני מעוניין גם להחליף ראוטר. כרגע יש לי ראוטר של Dlink מדגם Dl604. הוא לא אלחוטי ומאבד לאחר מספר ימים את שרתי הDNS (דבר מעצבן במיוחד). מה גם שאם הוא לא עובר איפוס כליל אחת לשבוע הוא מתחיל להיתקע ואני כבר מעוניין להחליף אותו. ולכן אשמח לקבל הצעות לרכישת ראוטר אחלוטי שתומך גם בכבלים וגם בADSL. תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
ממליץ לך להסתכל על המחשבים של LENOVO,
אומנם קצת יותר כבדים בסדרות הנמוכות יותר שלהם אבל עדין..המחיר זול והתמורה מצויינת. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
שום מושג האמת,
גם אני תקוע עם ראוטר בייתי פגום, שמעתי הרבה אנשים שמרוצים ממוצרים של 3com. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
שוב תודה לך על התגובה
![]() אם הרוב ממליצים על 3com כנראה שארכוש אחד שלהם. בכ"מ ראיתי את המחשב הבא: http://www.wisebuy.co.il/shopCompare...d=453&PID=9386 Toshiba Satellite P100-257 2.16GHz מעבד חזק זכרון 2GB ומחיר סביר ביחס למפרט (6000 ש"ח). השאלה שלי אם המפרט טוב ואם המחיר נראה לכם טוב? אם כן נראה לי שאני לוקח את זה ![]() כי חיפשתי של לנובו המפרטים שלהם לא משהו והמחירים יחסית גבוההים... עריכה: ראיתי שהמסך רק 4.3 מליון צבעים, זו טעות או שבאמת כ"כ מעט צבעים? וגם ההארדיסק לא נראה לי הגיוני 2TB ![]() Last edited by Nadav; 19-06-07 at 15:19.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
יש לי 3com והוא טוב מאוד אין בעיות וקל להגדיר אותו
|
![]() |
![]() |
# 7 |
t tc tcp tcp/ip
|
אם אתה לא לחוץ בזמן נסה ללכת על מכרזים בוואלה!שופס.
תוכל להוציא מחשב נחמד במחיר זול, אבל אל תילחם עד שתיקח תמחשב גם אם תעבור את התקציב שלך לגבייו. פשוט תפרוש ונסה מחשב אחר. מנסיון... בסוף תוציא אחד בהזדמנות.
# 8 |
אחראי קהילה
|
ACER Aspire 5612AWLMI
אני קניתי לפני 4 חודשיים ורק מרוצה, עולה במחשב הזה גם משחקים כבדים (פיפא 2007 לדוגמא) + נכבה מהר ועולה מהר |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תקנה ראוטר של D-LINK יש להם מוצרים מוצלחים.
כמו כן יש את 2WIRE שהם גם מוצלחים ולמעשה יש לי אחד שלהם שהוא מעולה ועד היום לא עושה בעיות. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
D-LINK בנתיים רק התאכזבתי.
אני אנסה את 3com כמו שהמליצו לי פה. בקשר לנייד של ACER הוא בעל ליבה אחת..אני מחפש את הcore 2 duo סדרת 5XXX (רצוי 5500 ומעלה) Arie, תודה על ההצעה. אני לא ממהר ואני אנסה את השיטה שלך. אבל קצת קשה למצוא בוואלה את אותו המחשב שאני בול רוצה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|