![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
בעיה בראוטר
יש לי ראוטר siemens sl2-141 חיברתי אותו למחשב שלי (מחשב נייח) וחיברתי במחשב השני (גם מחשב נייח) אנטנת USB התקנתי את הדרבריים בשני המחשבים ואין רשת (המחשב השני לא מוצא שום רשת) אין לי מושג מה לעשות ,למרות שהגדרתי הכל הכל בשני המחשבים עדיין לא עובד לי.
אשמח לשמוע ממכם דרך לפתור את התקלה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יכול להיות שהאות מכובה כלומר
תיכנס לפאנל של הראוטר ותיבדוק
# 3 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
האם הראוטר מבזק?
במידה וכן פנה אליהם. נתקלתי עד כה בחמישה מקרים כולל מנסיוני האישיץ. אף ראוטר כזה לא נתן אפשרות של חיבור אלחוטי אפילו שההגדרות היו בסדר. הראוטרים דפוקים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
הראוטרים כראוטרים קווים עובדים מעולה (חיבורי RJ45)
אך האלחוט לא עובד. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
t tc tcp tcp/ip
|
אפשרות ראשונה: הראוטר משדר בטכנולוגיה אחת והכרטיס רשת בנוי על טכנולוגיה אחרת. (b, g...)
אפשרות שניה: הראוטר מכוון לא לשדר את פרטייו יענו שרת פרטי שרק אם אתה יודע את שמו ופרטייו תוכל להתחבר אם תכניס תפרטים ידנית. אפשרות שלישית: אין קליטה... קיר מסוכך מרחק רב. יש עוד הרבה סיבות לזה אבל אני לא נזכר בהן כרגע.
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
חיברת את האנטנת USB למחשב אחר? זה כמו DISK ON KEY כזה נכון?
התקנת את הדרייברים שלו? בפאנל ניהול של הראוטר, הגדרת סיסמה כלשהי? עשית את זה רשת פרטית? או שפשוט תתקשר : 1800-340-340 תקיש 2, ואז 3, וכבר מישהו יעזור לך ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|