|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[עזרה]לא מצליח להסיר את Symantec Client Security(נואש)
שלום לכולם לאחר שידרוג המערכת הפעלה לויסטה,נבצרו בעיות תאימות אם הSymantec Client Security שברשותי,ואיני מצליח למחוק אותו זמן רב.
נסיתי דרך כל תוכנה אפשרית Your Uninstaller! - לא נמצא ברשימת התוכנות הוספה והסרה - לא נמצא ברשימת התוכנות להכניס את הדיסק של התוכנה ומשם לעשות Uninstaller - אין אפשרות כזו,למרות שתמיד יש בתוכנות אחרות להיכנס לתיקייה ומשם להפעיל את הUninstaller של התוכנה - ממש ממש לא הייתה אפשרות כזו וכל מה שעשיתי לא הצליח,שום פתרון לא מצאתי חובה לציין שגסראת התוכנה היא V10 .זה בא אם פיראוול ואנטי וירוס . בבקשה בבקשה בבקשה ושוב בבקשה אני נואש תודה מראש חבר'ה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
כלי להסרה מהאתר של סימנטאק
נסה להשתמש בכלי להסרה שנמצא באתר של סימנטאק:
http://service1.symantec.com/SUPPORT...02061016251406 לא מבטיח שהוא יעזור, אבל שווה לנסות... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ו"Norton AntiVirus 2003" יש לי V10 מה שאומר 2007|דמעות| ותודה רבה בכל זאת ![]() Last edited by sbarbz; 15-06-07 at 19:56.. סיבה: שכחתי להגיד תודה רבה |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
ניסית לפחות?
ברור לי שהכלי לא בנוי לויסטה עדיין, אבל כדי לנסות.
אפציה נוספת שלך זה להתקין את הכל מחדש ואחרי שהכל התקין בצורה תקינה להסיר שוב. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא...,ידוע שהתוכנה הזו קשה להסרה
הבעיה שקראתי על זה רק אחרי שהתקנתי אותה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
שחזור מערכת,תמחוק את כל אייטים שלה והרגיסטרי
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
במצב שידרוג אין כל כך שיחזור של המערכת.
בויסטה עם אני זוכר נכון יש אופציה להחזיר את המערכת למצב של לפני השידרוג, כלומר ל XP, אבל אף פעם לא שידרגתי, ואף פעם לא שיחזרתי, ואף פעם לא המלצתי לאף אחד לשדרג ממערכת קיימת אלא רק להתקין התקנה נקייה. שידרוג לוקח איתו מספר מפתחות (REG KEYS) שאתה לא יודע אליהם ופוגע במערכת החדשה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל מה שאמרתם כאן לא פתח לי חלון של עזרה
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|