![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מחשב כף יד
היי
אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני צריך עזרה : אמממ אני חייב שתעזרו לי למצוא מאיפה לקנות שיהיה משהו טוב שיכלול : וינדוס זיכרון לפחות ג'יגה או 512 ... כמובן אפשרות להרחבה של SD ... אמממ כמובן מסך מגע ולפחות 3.7 אינץ ! לא פחות רק יותר אמממ בנוסף חייב להיות בלוטוט (איך שלא כותבים את זה ) וויפי :X כנ"ל איך שלא כותבים את זה ![]() כל השאר תכתבו לי אתם תמפרט .... אם תוכלו כמובן ![]() אממממממ שיהיה כמה שיותר טוב תקציב עד 2000 ש"ח אפשרות משלוח .... ו אם אפשר בתשלומים כמובן |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לאיזה מטרות אתה צריך אותו?
# 3 |
הוסטסניון
|
אינטרנט
אני בצבא ואני חייב להיות מעודכן ומשעמם לי (אני קרבי) ככה שאני לא רואה תבית הרבה ואני גם משועמם בשמירות ... שאני אפילו יוכל לראות סרטים ואינטרנט תודה |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה יודע שאם יש לך wifi לא אומר שתוכל להתחבר מהמגדל שמירה שלך? האמת שהסיכוי שתמצא רשת באזור שאתה שומר בו שווה ל-0. אם אתה ממש רוצה וצריך אינטרנט בזמן השמירות, תצטרך להתחבר דרך הרשת הסלולרית וזה כבר סיפור די יקר. הייתי ממליץ לך כבר לקנות טלפון דור 3.5 עם חבילת אינטרנט. תוכל לראות בו גם סרטים, גם מוסיקה וגם לגלוש דרך הרשת הסלולרית או דרך wifi.
PDA פשוט לא שווה לך =\
# 5 |
הוסטסניון
|
יש אינטרנט באזורים שאני נמצא איזה מעפן אחד היה עם מחשב נייד שם וקלט אינטרנט בלאט !
אמממ בפילבוקס אני לא יודע אם יש אינטרנט אבל אני יכול להגיד לך שהמחשב יעזור לי לראות סרטים ולהתחבר לאינטרנט במקומות שאני צריך ... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|