|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[שאלה]המחשב הבא יריץ ויסטה ?
שמעתי שיש הבדלים גדולים בין גירסאת ה"הום" לגירסאת ה"פרימיום"
יש לי עוד מחשב פחות חזק מזה ורץ עליו ויסטה "הום" השאלה שלי אם המחשב הבא יריץ ויסטה "פרימיום" עם ציון יותר מ7 המפרט : מעבד - AND Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3880+ לוח אם - Gigaybyte GA-K8N51GMF-9 זיכרונות - 1GB DDR-2 400MHz Kingston ארד דיסק - Westren Digital 250GB 7200 16MB Sata2 צורב די וי די של Nec כרטיס מסך - GeForce FX7600GT 256MB DDR3 אני ישמח לתשובה,וגם ביקורת על המפרט יום טוב,בר |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא משנה איזה מחשב יש לך.
ויסטה = חרא!!!!!! יש לחבר שלי מחשב מצוין אני אומר לך מצוין, הוא התקין וויסטה והכל רץ לאט וזה מעפן! אל תתקינו ויסטה אנשים זה חרטא אחת גדולה.
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
במידה והמחשב הריץ את Vista חרא, אתה כבר מבין מה המשמעות. ![]() עכשיו נחזור לנושא. אין לי מושג בקשר לציון, אבל לא אמורה להיות בעיה בהרצת Vista. קח בחשבון שזה כן יספק לך ביצועים נמוכים יותר מאשר XP בכל בקשור לשימוש בזכרון. ד"א אין מעבד כזה "AND Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3880+". |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה מה שכתוב בקבלה אחי אתה רוצה שאני יסרוק?
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מוזמן לסרוק, זה לא משנה את העובדה שאין מעבד כזה.
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
ממש לא מכון!!!
VISTA זה אחד המערכות היותר חזקות שיצאו ! יש לחבר שלי מעבד e6600 עם 4 ג'יגה זיכרון+ 250 ג'יגה HD הויסטה עף שם . עובד חלק זאת פשוט מערכת שזוללת זיכרון .... וסתם המלצה אישית שלי . למי שאין מעבד conro או לפחות dualcore עם מינימום 2 ג'יגה זיכרון שלא יתקרב לויסטה..כי כשמצטברים שטויות על הHD הוא מתחיל להיות עייף ויכול לקרוס... לסיכום - VISTA מערכת ממש טובה במידה והמחשב יכול להחזיק אותה . |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
^ אני מרשה לעצמי לומר שליותר מ90% אין 4 ג'יגה RAM.
וזה נכון לגביי הויסטה הוא אוכל את הזיכרון ברמות מטורפות , ולדעתי האישית תוך פחות משנה יורידו את הדרישות למערכת הזו במידה ולא לדעתי האישית היא תהיה כישלון ענק. מה עוד שלינוקס מתחילים להאיץ את עבודתם למערכות פשוטות לכל אדם , ומה עוד שהיא בחינם. יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
ממש לא נכון אתה מדבר שטויות
עוד שנה המחירים של המחשבים ירדו בצורה משמעותית חוץ מזה שכבר המחירים של ddr2 התחילו לרדת ..... לא יודע עד כמה אתה מעודכן אבל עד לפני שנתיים סטיק של זיכרון חצי ג'יגה היה עולה 400 שקל ...... היום אתה קונה סטיק של ג'יגה ב250 שקל . חישוב פשוט - 4 ג'יגה - 1000 ש''ח עוד שנה המחירים ירדו ואני מאמין ש4 ג'י'גה לא יעלו יותר מ800 שקל. חוץ מזה שמספיק 2 ג'יגה כדי לעבוד עם ויסטה מה שאומר שאתה צריך להשיקע בסך הכל 500 שקל על זכרונות ..... טכנולוגיה המחשבים מתקדמת בקצב מסחרר ביותר. אני זוכר כשקניתי את המחשב הראשון שלי לפני 6-7 שנים . אני קיבלתי איתו HD של 3וחצי ג'יגה .....(היום אתה מתקין עליו XP ואופיס נגמר לך הארדיסק) ... ואז היה וחלונות 98 שבקושי תפס מקום על הHD .... אז כשיצא הXP מה אנשים אמרו? תופס הרבה מקום חרא של מערכת זה לא יתפוס זה יהיה כישלון ?!! ממש לא ! פשוט התחילו לייצר הארדיסקים עם נפח יותר גדול והוזילו את המחירים .... ככה זה עובד טכנולוגית המחשבים מתקדמת מיום ליום ומיקרוסופט תמיד מסתכלים אל העתיד ולא מנסים להתאים את המערכות לחומרת המחשבים העכשווית. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|