![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כמה שאלות בסיסיות בנוגע לפלאש
1. מה ההבדל בין adobe flash player לבין macromedia ?
2. איך אני מעביר קבצים מהפוטו שופ, לפלאש, שהליירים נשארים כמו שהם ? 3. איך אני גורם לכך, שלאחר שפעולה אחת התבצעה, אני גורם לה להפסיק לחזור על עצמה, ולפעולות האחרות להמשיך ? 4. איך אני עושה בפלאש היעלמות ? תודה לעוזרים. ![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
1) אין הבדל, אדוב קנו את מקרומדיה
2)לא נראה לי שאפשר 3) תן סטופ לפריים האחרון איפה שאתה רוצה לעצור 4) תעשה motion tween בין כמה פריימים, בפריים הראשון 100% opacity ובאחרון 0 ![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עכשיו אחי לא הבנתי כמה דברים: הפלאש של אדוב שונה ממקרומדיה ? ואם אי אפשר להעביר מהפוטושופ לפלאש, אז אתה אומר לי שכל הפלאשרים מעצבים בתוכנה של הפלאש? או שמעיברים איך שהוא אחר כך ? |
|
![]() |
# 4 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
![]() שנית, אני לא הכי בטוח, כי נגעתי פעם אחרונה בפלאש לפני שנתיים בערך, אבל נראה לי שפשוט מעבירים layer אחד אחרי השני, ואם לא, אז פעם הייתי מפגר חחחח |
|
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אחלה אחי, עזרת לי מאוד, אני מעריך את זה. יש מישהו אחר שיודע איך מעבירים את הליירים מהפוטו לפלאש ? |
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
איך שאני יודע מעירים ליר ליר אחד אחד ...
אבל אני יודע שיש איזשהו תוכנה שמעבירה לך הכול במכה אם אני ימצא נביא לך .. |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תקרא חוקים,
הכותרת שלך לא חוקית! דווח. |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
א. תקרא חוקים
ב. אני אישית מעביר לייר לייר .. ז"א לוחק שכבה של רקע שם אותה בדף חדש (בפוטושופ) (על רקע בילתי נראה) ושומר כ PNG .....אם מישהו מוצא תוכנה תפתחו הודעה חדשה בפורום עם זה ג. נעול, כותרת לא תקינה
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|