![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלה בפונקציות
יש לי שאלה אני עובד על עבודה לבית ספר, המורה דפק אותנו שאנחנו צריכים להשתמש בקבצים חיצוניים לפונקציות, עכשיו קובץ הHEADER עושה לי המון בעיות. אולי תדעו איפה השגיאה.
קובץ main.cpp #include<stdio.h> #include<header.h> void main() { //Definition int nums[10]; float avg; int i; //Reseting array numbers for(i=0;i<10;i++) { printf("Please Enter The number %d/n",i+1); scanf("%d",&nums[i]); } avg=func(&nums); printf("The Average is: %f",avg); } קובץ func.cpp #include<header.h> #include<stdio.h> float func(int *pointer) { int sum; int index; for(index=0;index<10;index++) { sum+=*pointer; pointer++; } return(sum/2.0); } קובץ header.h #include <stdio.h> float func(int *pointer); השגיאה שהקומפיילר רושים לי: c:\documents and settings\admin\my documents\c\exe1\main.cpp(15) : error C2065: 'func' : undeclared identifier איפה אתם חושבים שהשגיאה נמצאת..? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הקומפיילר זה VISUAL C 6
רעיונות למשהו? |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה שהוא אומר לך, זה שfunc לא מוגדרת.
זה כל קבצי הפרוייקט? הבעייה היא, בצירוף קובץ הHEADER. נראה, כי הגדרת הצירוף לא נכונה. איך שהשתמשת <> כשהשם נמצא בין הסימנים הללו, זה טוב אם זה נמצא בספריית השורש של VC6 שמכילה את כל הקבצים הללו. אם קובץ הHEADER אינו נמצא שם, נסה לשנות את הסימנים <> למרכאות, ולקבוע נתיב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|