![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מה הקטע הזה??
מאז שפתחתי את האתר לעזרה לבוני אתרים
כול אחד בא ומבקש עזרה אפילו בדברים ממש מטומטמים כול אחד מבקש שאני יתכנת יעצב ימצא מדריכים ומי יודע עוד מה כמו המשפט החכם ![]() מה אתם חושבים על זה? קורים לכם דברים כאלה
# 2 |
הוסטסניון
|
חחחחחח מה קשור עכשיו... תמיד אם רואים שאתה טוב במשהו מבקשים ממך אותו חינם זה ידוע אחי
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אין בעיה לקבל את זה בתור מחמאה אם זה לא היה על בסיס קבוע וממש מציק
# 4 |
חבר וותיק
|
זה תמיד ככה, אם אתה עוזר למישהו פעם אחת, הוא לא מפסיק לבקש עזרה, וזה לפעמים קצת מציק.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
שמע.. ככה זה..
עוזרים למישהו פעם אחת, הוא יבוא אליך כל פעם.. מבקשים ממני תכנותים שלמים חינם או תמורת קרדיט לחודש / אחסון 100 מגה לחודשיים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אשכרה...
זה משו נורא. אתה עוזר לבנאדם, עושה לו ג'סטה, וזהו - אתה נעול אצלו כ"עוזר הקבוע" של כל דבר הכי קטן. ולך לא נעים לחסום, אבל לו נעים לשגע לך ת'שכל 24 שעות ביממה XD
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
הרבה פעמים מבקשים ממני עיצוב בחינם או תמורת פירסום או משהו שאין לי מה לעשות איתו וכשאני מסרב מתחילים להפציץ בקללות והרבה פונים לבקש עיצוב בתמורת פירסום.
# 9 |
חבר וותיק
|
אני מאמין בלעזור באמת
אבל יש גבול יש ממש חפרנים(אני לא מדבר ככה אבל זו המילה שמתארת)
# 10 |
חבר מתקדם
|
גם אצלי זה ככה אבל אין מה לעשות.
ואתה לא יכול להתלונן מהסיבה הפשוטה שיש באתר אפשרות יצירת קשר ועל מה ידברו איתך עם לא על עזרה?! זה לא שכתבת שזה לא נועד לעזרה... וברור שלא יכתבו לך שם על המצב הכלכלי במדינת ישראל או על מצבם הלימודי אלא על נושא האתר שהוא בעיקר עזרה לבוני אתרים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|