|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[PHP] בקשת עזרה בגרשי(י)ם עם מסד נתונים - דחוף
שלום
![]() יש לי טופס שבאחד השדות שלו הטקסט יכול לבוא עם גרשיים (") או גרשים (') פעם אחת או יותר. זה יוצר את הבעיות הבאות:
ניסיתי כל שילוב שעלה בדעתי בין הפונקציות: htmlspecialchars, htmlspecialchars_decode, addslashes, stripslashes, str_replace בשביל למצוא את הפתרון ולא הצלחתי. עזרה בבקשה - המצב חמור =X עם איזה פונקציות להכניס את הטקסט למסד ועם איזה להוציא? תודה רבה, פיני
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
תכניס עם mysql_escape_string, ושצריך להציג תעשה לו stripslashes..
# 3 |
הוסטסניון
|
אתה יכול להכניס את הטקסט ב option בלי גרשיים בכלל.
אם ה option בתוך echo אתה יכול לעשות \" ב option. אתה יכול להוציא מהמסד עם - echo "$some"; לא תיהיה שום בעיה עם הגרשיים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אני משתמש ב mysql_real_escape_string ומציג כמו שתומר כתב, עם stripslashes, עובד יופי.
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אתה יכול להשתמש פשוט ב-htmlspecialchars ואז זה ימיר אותו לתבי ASCII וככה זה יציג לך גרש ולא קוד של PHP אם לזה התכוונת
|
![]() |
![]() |
# 6 | ||
חבר מתקדם
|
זה לא יפתור את הבעיות שרשמתי, כי אם אחרי ההוצאה מהמסד אני עובד על הגרשים והגרשיים תהיה בעיה בהצגה בתוך <option> למשל.
ציטוט:
ציטוט:
אבל אז יש בעיה עם ההעברה בGET והשאילתה... ניסיתי להחזיר בhtmlspecialchars_decode אבל לא ממש הלך בכל מקרה, נראה לי שמצאתי פתרון =] אני הופך כל גרשיים (") לגרשים (' ' - בלי הרווח), כל גרש בזמן שצריך להעביר או להכניס בשאילתה אני הופך נגיד לכוכבית (*), ורק כשצריך להציג אני הפוך את הכוכבית לגרשים (') ומקיף את הטקסט בגרשיים (")... זה אמור לעבוד לדעתי =]
||
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אממ...
למה גם אתה מסתבך?... יש פתרונות טובים מאוד באתר הרשמי.. צריך לדעת לחפש.. הינה הפתרון.. (הצורה השניה...) PHP קוד:
Constant Name - Description ENT_COMPAT - Will convert double-quotes and leave single-quotes alone. ENT_QUOTES - Will convert both double and single quotes. או בעיברית ממיר את שני סוגי הגרשיים גם (") וגם (').. ENT_NOQUOTES - Will leave both double and single quotes unconverted
# 8 |
חבר מתקדם
|
יש הבדל בין מה שנתת לhtmlspecialchars?
בכל מקרה, הצלחתי בסוף - העניין עם הכוכביות בשילוב עם stripslashes וזהו =] אפשר לנעול
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
htmlentities יהפוך גם את העברית ליצוג שלה בHTML שזה לא טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|