|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
t tc tcp tcp/ip
|
שרות חדש מבית אופלאג, המרת פייפאל לצ'ק דולרי.
לכל מי שסוחר ומקבל תשלומים בפייפאל.
אופלאג פתחה שירות חדש שיעזור למי שהכסף "תקוע" לו ואין לו אפשרות למשוך אותו. האתר באנגלית: http://www.ppexchange.net/index.php האתר בעברית: http://www.ppexchange.net/index.php?lang=he העיצוב ע"י: תאי קאיש ![]() נשמח לשרת אתכם. לשאלות ואו בקשות מיוחדות צרו קשר.
חבר על
|
אני לא ממש מבין גדול איך זה מתבצע,
אבל שיהיה בהצלחה, נראה נחמד ויעיל ![]()
# 3 |
חסום
|
בהצלחה אריה.
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתם לוקחים עמלה ענקית על שירות שכל אחד יכול לעשות כמעט בחינם.
יש מיליון אתרים ברשת שמאפשרים לך להחזיק "חשבון בנק" בארה"ב ולקבל ויזה בדואר פאיפאל מקבל את האתרים האלה, ואתה יכול למשוך כסף מפאיפאל דרך הויזה הזאת.. העמלה שהם לוקחים זה 2-3% מסכום העסקה על מה אתם לוקחים 8%? אני לא מאמין שמישהו יוותר על אחוזים כאלה כשמדובר בסכומים גדולים |
![]() |
# 5 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
יותר מדאיג אותי, מה מבחינת חוקיות? (מס הכנסה, מע"מ - ולאו דווקא בארץ) |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
מבחינות אחרות זה יכול להיות קצת יותר בעייתי (חוק איסור הלבנת הון וכו'), אבל שכל אחד יעשה את החשבון שלו. |
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אתה לא עובד בpaypal או משהו? ותראה זה לא ממש משתלם. קיבלתי הצעה ממישהו, שהוא עושה אותו דבר - אבל אני מרוויח 5% מהנושא (הוא משלם לי יותר בשביל הסכום הזה). תעשה את החישוב שלך - אם תוריד ממש את האחוזים זה יהיה שווה משהו...
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה למרות שאני חושב מהפורום כאן אין לקוחות פואנציאלים
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני קורא את התגובות , וכל אחד מתייחס לעמלה הגבוהה\נמוכה לפי דעתו ולפי דעתי זה לא אמור להיות עיניינו של אף אחד וכל גוף\אדם רשאי לקחת תשלום עבור שירותיו כפי שהוא רואה לנכון אז למה כל אחד מתייחס לנושא העמלה ולא לשירות.
בכל מקרה בהצלחה אריה , אני מאמין שאנשים יודעים בדיוק מה הם היתרונות בלעבוד עימך. חג שמח. |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
משהו פה ממש לא נראה לי, כל העניין הזה תמוהה מאוד זה חוקי בכלל הדבר הזה?
הצאק שאני מקבל איך אני אמור להסביר אותו או לחילופין עלי להציג לכם איזה חשבונית או משהו כזה, איך בדיוק הדבר הזה עובד והאם זה מדווח בצורה כל שהיא לרשויות המס בארצות הברית? והצאק מגיע בש"ח או בדולר? ומאיזה הבנק מגיע הצאק? ממש ממש ממש לא נראה לי העניין פה. יכול להיות שאני טועה ובני כנראה מבין יותר ממני אבל האתר הזה לא ממש מחייב אין הסכם ממש כתוב בכתב, הדבר מאוד לא מאובטח לא מספיק מאובטח הייתי אומר. אתה צריך לבדוק אם אתה בכלל מפעיל שירות חוקי כי מדובר לא בשירות המרות פשוט. זה הכול באוויר תשלח לנו כסף תקבל אתה כסף אחרי ניכוי. לפי איזה שער אתם עובדים. בהצלחה ! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|