![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הצעת מחיר לעיצוב
רציתי לשאול בהקשר של מחיר / אחוזים מאתר שאני מעצב.
אז ככה העיצוב שלי כולל: טופ - באנר - פלאש, פוטושופ. תמונות, גראדינטים. אולי גם תפריט פלאש זהו בעיקרון. רציתי לשאול כמה בערך משלמים על דבר כזה, המתכנת שבונה איתי מציעה לי כרגע 20% מהרווחים של האתר, אם יהיו ![]() או שפשוט הוא ישלם לי חד פעמי ובקטע הזה אני גם צריך עזרה. תודה מראש, casio.
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תלוי מה המתכנת עושה ומה הסכום.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
הוא מתכנת את כל האתר מכל הכיוונים.
וסכום, בקשר לאחוזים, זה אם יהיו רווחים מהאתר, למשל פירסומת של גוגל ואחרים...
# 4 |
הוסטסניון
|
תלוי איך העיצוב נראה. אבל אני הייתי ממליץ לך לנסות לקבל 30% מהאתר.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
באמת שאני לא מבין מה זה קשור לפה?..
בשביל מה יש את פורום גראפיקה?.. תבקש מהמנעלים יעבירו לך את ההודעה לשם ותקרא חוקים!.. יום נעים (: |
![]() |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
אוי אוי אוי... תקרא חוקים אתה.. הוא כבר קרא.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
בקשר לאיך העיצוב נראה, אני לא יכול לפרסם את האתר עדיין.
![]() והצעתי לו 30%, יותר נכון הוא גם מסתכל פה על ההודעות, והוא לא כ"כ יורד מה-25%. ותשלום חד פעמי לא כ"כ אופציה. אז מה אתם אומרים? ![]()
# 8 |
הוסטסניון
|
אם העיצוב יפה, וכבר יש לך אותו, לך על זה. אין לך מה להפסיד.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תוכל להסביר לי איך זה קשור במסחר?..
הוא לא מעוניין בקניית\מכירת עיצוב אלא בדעה ממעצבים אחרים מה השיטה שלהם.. לפי דעתי זה אמור להיות בפורום גראפיקה שם כל המעצבים נמצאים ושם יענו לו על השאלה כמו שצריך.. לא בפורום שפחות מעצבים נכנסים אליו.. יום נעים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
אקס מנהל
|
יש משהו במה שאתה אומר.. בינתיים אני אשאיר פה, אני אשאל בהנהלה הגבוהה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|