|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
PHP - מחפש רעיונות ליצירת תת קטגוריות
אני צריך רעיונות ליצור תת קטגוריות לקטגוריות קיימות במערכת תוכן שבניתי בPHP.
נכון לעכשיו, אני מכניס מס' קטגוריה (בוא נגיד ש5 זה מחשבים), לתוך שדה בטבלת MYSQL. ואז בעזרת if אני מדפיס "מחשבים" וככה אני ממשיך. אני צריך רעיונות ליצירת תת קטגוריות. אפילו בדרך שונה מזו שיש עכשיו. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
או שתעבוד עם רקורסיה (תסתכל על אחד הפוסטים שרשמתי כאן לא מזמן על הנושא הזה + קודים לדוגמה).
או שתעשה עם הדרך שלך עכשיו תיצור שדה SELECT עם כל הקטגוריות, ובעצם שאתה מוסיף תת קטגוריה זה יכניס לדאטה בייס לדוגמה לשדה parent את מס' הקטגוריה. ככה שלמעשה: אם השדה parent הוא 0, זה קטגוריה ואם הוא שונה מ 0 הוא תת קטגוריה. ואם אתה רוצה תת קטגוריה לתת קטגוריה לתת קטגוריה וכ'ו... תצטרך רקורסיה כמו שהתחלתי בהתחלת הפוסט. בהצלחה ידידי.
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אוקיי הבנתי את הדרך עם המסד, את השניה לא כ"כ
![]() הבעיה בשיטה עם המסד, זה איך לקבוע לאיזה קטגוריה התת קטגוריה תיהיה שייכת. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תיצור שדה שישמור את הID של הקטגורית-אם.
במידה וזה שווה לאפס, אז ההקטגוריה הנ"ל היא קטגוריית אם בפני עצמה.
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לכל קטגוריה יהיה ID, ו AID, ID בוא נגיד יהיה ה primary ו AID יהיה כברירת מחדל 0 (קטגורית-אם), ואם אני רוצה תת קטגוריה, ב AID אני שם את הID של קטגורית-האם ![]() תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תקרא על רקורסיה למה אתה מסתבך? אני הייתי בדיוק בראש שלך ושבניתי לי פונקציה של רקורסיה הכל נהיה חיים יותר קלים... ואם תסתכל על הפוסטים הקודמים שלי, בכלל אתה תדע.. יש שם אפילו קוד ששמתי.
רקורסיה - פונקציה שקוראת לעצמה.
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
תקרא לו PID, לא משנה. אם הPID שווה ל0, אז הקטגוריה הזאת היא קטגוריית אם, במידה וזה שונה מאפס, נגיד 5, 3, 8, אז הקטגוריה הזאת היא תת קטגוריה של קטגוריית האם שהID שלה שווה ל 5, 3, 8 וכו'. מה שחנן אמר יותר שימושי לדברים כאלה..
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|