![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
גוגל אדסנס לא מעביר לי כסף!
אני רוצה לעשות שהוא יעביר אותו לחשבון בנק שלי..
ב Payment History רשום שהוא העביר 9.30$ וכלום לא הגיע אליי.. כנראה לא רשמתי טוב את החשבון אז מישהו יכול לרשום לי אותו כמו שצריך? הפרטים הם: מספר בנק: 10 לאומי סניף: 736 רחוב אגוז מספר חשבון: 1777525 מה אני צריך לרשום ב Account Holder name Account Nickname Account Number Bank Number Branch Number תודה לעוזרים..
# 2 |
חבר וותיק
|
אחי הוא לא יכול לשלוח לך 9$..
המינימום זה 100$ אז כנראה כתוב שזה הסכום הכללי שהרווח ולא התשלום שנשלח אליך. קודם תשיג 100$ וגם תצריך לעשות העברת בדיקה וכל זה שבה שולחים לך X.XX שקלים ואתה צריך לכתוב אותם כדי לאמת את החשבון בנק שלך.. ושמע אם אתה מתקשה עם האנגלית גש לפאנל ניהול שלך ואז לשפות ותשנה את שפת הפאנל לעיברית.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
תשנה תשפה לעברית יהייה לך בהרבה יותר פשוט..
ואתה אמור להכניס את פרטי חשבון הבנק שלך ואחרי כמה ימים יכניסו לך סכום קטן של כסף וכדאי לאמת את החשבון אתה אמור לכתוב כמה כסף הכניסו לך.. אחרי זה ישלחו לך מכתב בדואר (היום קיבלתי אותו!! ![]() וברגע שתגיע ל 100$ תקבל את הכסף.. ה 9$ זה מראה כמה הרווחתה בחודש שעבר.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
גם אם פרשת מאדסנס לפני שהגעת ל100$ הוא לא משלם פוחת מ10$...
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|