|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה לומדים במדעי המחשב?
והאם זה באמת עוזר ו"פותח אפשרויות" ?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
בכול מקום בארץ לומדים חומר קצת שונה, אני כרגע לומד שפת C, אבל יש לי חבר בצפון שלומד פסקל.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ועושים בזה תואר לא?
מה לעזאזל אני אמור לעשות עם C או פסקל? =\ |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לבנות אופרה 9 חדשה חח
מה כבר אפשר לעשות עם C או פסקל תחשוב לבד |
![]() |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
מזה "עוזר"?
זה לא נותן יותר מדי, נקודות בונוס בבגרות (אפשר להגיד אפילו נקודות מתנה, כי זה די קל), ואז אתה יכול להתקבל טיפה יותר בקלות (שלא נקפח את הפסיכומטרי) למוסדות גבוהים (כמובן, תלוי בשאר הציונים שלך גם). מממ...זה קל, לדעתי יותר מעניין מכימיה ודברים דומים כאלה. אני עכשיו סיימתי מתכונת...אני ממליץ. הרבה דברים שהיו לפני כמה שנים, היו בנויים על זה... השמועות אומרות שחלק מווינדווס בנוי על זה גם, אבל זה רק שמועה, לא יודע בוודאות. PHP בנויה מC לפי מה שאני יודע, או לפחות חלק גדול. יש מה לעשות, בעקרון אלה שפות ישנות, אבל הם הבסיסיות, מהם אתה יכול לפתח דברים לא רעים בכלל. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני רואה אתם מדברים על התיכון. אני התכוונתי ללימודים באוניברסיטה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
תראה את המשך התגובה שלי.
עוד משהו, אם יש לך עיתון בבית, תלך תחפש מודעות שם...תסתכל בכמה מקומות יש דרישה לתואר במדעי המחשב (ואני בטוח שיש) או לפחות ידע בC וכו'. במוסדות להשכלה גבוה זה יותר מבסיסי, אתה לומד שם דברים יותר רציניים...אני לא רואה סיבה למה לא ללמוד, כל עוד זה במוסד רציני. בוא נשאל ככה, מה אתה עוד שוקל ללמוד? |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני שוקל בכלל אם ללמוד.
ואני מנסה לחשוב האם כדאי להשקיע את המאמץ ו"לבזבז" כמה שנים על לימודים נוספים. בקשר לעיתון, יתכן, אבל אני גם דיי בטוח שאפשר למצוא עבודה, אולי לא בתחום המחשבים אבל עם אותה משכורת וללא דרישת תואר כלשהו. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אלא אם כן יש לך המלצות מעבודות קטנות יותר וכו', וגם זה לא בטוח. שמע, אין היום לאן להתקדם בלי תואר במשהו, אין דבר כזה "לבזבז" בהקשר ללימודים. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מניח שאתה צודק. אם יש למישהו משהו להוסיף אני אשמח
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|