![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
טיפ - מפת אתר
שלום, רק רציתי לפרסם פה טיפ קטן.
במפת האתר אפשר למצוא קישור לכל עמוד ועמוד באתר (תקנו אותי אם אני טועה). מומלץ ליצור 2 מפות אתר: אחת שתיהיה "אנושית", שגולשים יוכלו לגלוש ולראות מה יש באתר (דוגמא). ואחת שתיהיה בפורמט .xml, כדי שגוגל יקרא אותה בצורה הכי טובה (דוגמא). (אפשר ליצור אחת בקלות, באתר - http://www.xml-sitemaps.com). אחרי שיש לכם את 2 מפות האתר, צריך לעלות אותן לתיקיה הראשית (מומלץ). עכשיו יש להרשם ל Google Webmaster Central - http://www.google.com/webmasters שם תוכלו לשלוח את מפת האתר שלכם (xml), מה שיעזור לגוגל לאנדקס את דפי האתר שלכם. אני חושב שזה טיפ מעולה, בגלל שיש לי אתר חדשות, יש בערך 150 כתבות וכמה עמודי תוכן, ומאונדסקים בגוגל 280+ דפים. אגב, הודות למפת האתר, הדפים מתאנדקסים מהר יותר, היום נכנסו אליי לאתר, יותר מ-30% מכלל הגולשים דרך גוגל (מילים רלוונטיות כמובן) - ![]() בהצלחה ![]() * אני מבקש לא להתנפל עליי אם כתבתי משהו לא נכון, אני לא "מקדם אתרים" רציני, כמו האחרים פה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תודה, עכשיו אני מכין רשימה. נראה, אולי יעזור. אני צריך לעבוד עכשיו חזק חזק על עניין הקידום.. ורק על המילה משחקים - קידמתי על "משחקים חינם" וקיבלתי מזה 20 כניסות ביום.. (מקום ראשון)
עריכה: אפשר לינק לעמוד ספיציפי של ההרשמה של המפה? תודה Last edited by נמרוד; 23-04-07 at 20:19.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה צריך להרשם לשירות, ואז תיהיה לך לשונית Sitemaps, אתה מאשר בחשבון שהאתר שרשמת הוא באמת שלך (ע"י העלאת קובץ לשרת או הוספת תג META), אתה מכין מפת אתר xml (באתר שכתבתי בהודעה הראשית), מעלה אותו לשרת שלך, וכותב את הכתובת במקום המתאים באזור ה Sitemaps. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
תודה אחי .. שמעתי על זה שהוא מכפיל את הכניסות מגוגל
# 5 |
חבר וותיק
|
אני מדגיש את העובדה שזו שמועה כדי שאנשים לא יפתחו ציפיות מוכפולת מדי...
# 6 |
חבר על
|
כל הכבוד על ההשקעה =]
תודה ובהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
זה לא יכול להכפיל את הכניסות מגוגל, זה יכול רק לאנדקס בצורה טובה יותר את הדפים הפנימיים,
לקדם את האתר יותר בביטויים משניים לנושא ולהביא יותר גולשים מנישות שונות שאפילו לא קידמתם. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הכניסות באות מחשיפה, ומעניין של הגולשים, לא גוגל מחליט כמה כניסות יש לכם. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם מישהו מחפש "תמונות יום העצמאות" והוא מגיע לעמוד של תמונות מיום העצמאות, הוא יכנס, אם הוא יראה "תמונות יום הזיכרון לשואה", הוא לא ייכנס. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|