![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
GTA IV - קצת פרטים.
קצת "מפרט"
המשחק עתיד לצאת: אוקטובר 2007(Q3) לקונסולות: PS3/XB360(אולי גם ל PC בתקווה) מנוע משחק: Rage-(אותו מנוע של המשחק של רוקסטאר טניס שולחן שיצא ל XB360) המשחק יהייה חדש ללא קשר לשאר משחקי הסדרה, והרי כמו השינוי בין GTA 2 לשלוש שהוא היה די דרסטי, אל תתפלאו אם תאמרו המשחק הכי טוב שיצא. וישנו גם מנוע פיסיקלי שנקנה עבור רוקסטאר שכנראה יקח מקום כאן אך אני לא זוכר את שמו. לפי הסרטונים שראיתי הפיסיקה במשחק עומדת להיות חזקה עם סביבות הריסות ודינאמיות שמחה והמולה בליברטי סיטי! כשבועיים לאחר חשיפת הטריילר הראשון, מתחילים להחשף פרטים חדשים בנוגע למשחק הרביעי בסדרת GTA האלימה והפופולארית. המשחק החדש יתרחש ברפליקה מציאותית מתמיד לעיר ניו-יורק, הלא היא Liberty City המוכרת לנו מ-GTA III, לאחר שעברה מתיחת פנים גרפית ועיצובית. העיר תשקוק חיים, ותכלול את פסל השמחה (Statue of Happiness), כמו גם איזורים המקבילים לעולם האמיתי, כמו ברוקלין, מנהטן ואפילו ניו-ג'רסי (שיקראו בשמות מפוברקים כדי שלא תתבלבלו). לדברי המפתחים, המשחק החדש יהיה פתוח וחופשי יותר מאי-פעם. מי שירצה להתקדם במשימות לא יצטרך יותר להגיע לנקודות מסומנות מראש, אלא יוכל ליצור קשר עם הבוסים גם באמצעות טלפונים ניידים. בנוסף, המפתחים רומזים שכנראה יהיו מספר דרכים לגשת למשימות השונות, שישפיעו על מהלך המשחק כולו. גיבור המשחק יקרא ניקו בליק, וכפי שניתן היה לנחש מהטריילר מדובר במהגר שמגיע מארצות אירופה לליברטי סיטי, במטרה להתחמק מחייו הכושלים ולעקוב אחר החלום האמריקאי. כצפוי במשחקי GTA, ניקו ימצא את עצמו במהרה באמצע סיפור פשע ארוך וחסר רחמים. החדשות המשמחות ביותר נוגעות דווקא לצדדים הטכניים של המשחק: המפתחים חשפו שהמשחק יכלול מצב משחק מקוון עליו לא הסכימו להרחיב, וציינו כי חוץ מזמן טעינה ראשוני בתחילת המשחק - לא יהיו זמני טעינה במהלכו. בעיקרון אני מצפה לאחד המשחקים החזקים, http://www.vgames.co.il/demoftp2/vgames_new_downloads/24620/t_gta4_trailer1_hd.zip אם תשימו לב לפרטים, אבל ממש תהיו זהירים, תראו דברים מדהימים שקוראים בטריילר, בתקווה שזה יהיה גם במשחק. קחו דוגמא, שימו לב, הכבישים לא ישרים, יש ירידות ועליות, אולי גם speed dumps. vgames.co.il - |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש זמן עד שזה יצא ל PC, זה תמיד יוצא לPC באיחור רב.
אבל באמת זה נראה משחק מאוד טוב.
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() מה עם PSP ?
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
זה יצא ל-ps2?
ואני גם בתקווה שזה יצא לPC ![]()
# 8 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
פירסמתי כבר נושא על זה פה..
לדעתי לא יצא למחשב PS2 PSP בטוח שלא אחד המשחקים החזקים רק חבל שאין לי תקציב ל PS3
# 10 |
חבר מתקדם
|
זה סרט אחי
אוליי הכבשים והמכוניות היו ככה אבל לא כמו בסירטון הם צריכים להוריד כמה מהדברים עם הסרטים במשחק היו כמו המשחק עצמו זה יהיה דבר נדיר אבל 99% זה לא יהיה כמו בסרט ומה שאני שונא במשחק GTA שתמיד שהם מדברים או פותחים את הפה יש תמיד חור שחור אף פעם לא תירא אצלהם שיניים או לשון (רק ב HALF LIFE 2 יש את זה) ומה עוד שנואה אליי בכל המשחקים שלהם גם המשחק הזה הם עדיין לא מתקנים את החופשיות של האצבעות ביידים זה נשאר באותה צורה תמיד הם לא יכולים לקפל אצבעות לעשות אגרוף וכל מיני דברים כאלה זה ממש מעפן לראות שעם הם לוחצים ידיים זה לא משתלב להם נכון בלחיצות רואים את זה בעיקר ב GTA SA עם הוא יצא למחשב המחשב שלי לא יחזיק רק את הסרטון של התחלה וישרף =\ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|