|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקרות מעולה על המתכנת אור צברי
שלום לכם...
קודם כל כולכם מוזמנים לראות את העבודה המדהימה שהוא עשה לי: starmix.hostrick.co.il/erica לפני כמה חודשים חיפשתי מתכנת והגעתי לאור.. שלחתי לו את האיפיון .. הוא אמר לי כמה זמן זה ייקח לו וכו' וכו'..החלטתי שאני רוצה אותו ושלחתי לו את הקבצים של העיצוב יום אחרי... לפני ששילמתי לו שקל, אור שולח לי מס' עמודים מקודדים מדהים... שילמתי לו, והוא התחיל לעבוד על התכנות.. במהלך כל התכנות אור העלה את מה שהוא עושה לשרת שלו.. ככה שהייתי שותף באופן מלא בכל התכנות של האתר.. כשהערתי הערות- אור קיבל אותם ותיקן תוך שניות כשהוספתי עוד דברים קטנים שלא היו כתובים באיפיון, אור שמח לעזור לי ותכנת גם אותם באופן מדהים את הפאנל ניהול הוא עשה לי בעיצוב של האתר שלי ובצורה ממש ממש נוחה.. הוא סיים את התכנות שבועיים לפני הדד-ליין וביום ששילמתי לו הוא העביר לי את הקבצים.. הכל יצא מושלם!! אבל תמיד יש כמה בעיות שלא עולים עליהם לפני שמנסים ממש את האתר.. אז למרות שאור כבר קיבל את הכסף- הוא עזר לי בהכל, לעבור שרתים, לשדרג את התכנות, להוסיף, להסיר וכל מה שיבקשתי.. היום.. כמה חודישם אחרי שהקוד כבר אצלי... אור עדיין עוזר לי בכל מה שאני צריך, הוא סבלני והוא מסביר לי את מה שאני לא יודע... אור מתכנת מדהים ובאופן מושלם, הוא תומך ביירפוקס ואקספלורר באופן מלא לחלוטין, הוא מקצוען והכי אמין שיכול להיות אני ממליץ בחום!! קוראים לו אור צברי בפורום קוראים לו: exciter והאתר שלו יעלה בקרוב כאן: www.tzabary.com |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
טוב לשמוע...
נשמע ממש רציני.. |