|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
{שאלה} קשר בין דומין לכתובת בנושא PR
היי
אם יש לי קישורים לכתובת מסוימת של איכסון האתר שלי לדוגמא www.bababa.com/blabla/index.html ואז אני קונה דומין שמוביל לאותו כתובת בדיוק הPR וההפניות שיש לי לכתובת הארוכה יעלו את הPR של הדומין באותה מידה? וההפך? ואם אני כבר שואל אז אינדוקס בגוגל זה האתר מופיע בגוגל נכון? איך עושים את זה? ואיך אני בודק אם האתר שלי מאונדקס בגוגל? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אה ועוד שאלה
אם אני עושה באתר שלי שורה מתחלפת שכל פעם יהיה שם קישור לאתר אחר אז איך זה משפיע על הPR? זה משפיע בכלל? ביחס לקישור רגיל מה ההבדל? |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בקשר לשאלה הראשונה האם הPR ישאר אין לי תשובה ולכן אני לא יענה עלה.
כדי לבדוק עם האתר שלך מאונדס אתה פשוט נכנס לגוגל ומחפש את כתובת האתר. ובקשר לשאלה עם השורה מתחלפת אני חושב שלא כל עוד בקוד האתר מופעים כל הקישורים תמיד... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תודה על העזרה
את הקטע של האינדוקס הבנתי אשמח לקבל תושבות נוספות לגבי שאר השאלות במיוחד לגבי השאלה לגבי הכתובת המתחלפת כי גוגל כשהוא מחפש קישורים לאתר הוא מחפש אותם בגלוי? או מחפש את הקישורים בקוד מקור? ונגיד אם יהיה מוסתר בקוד מקור קישור שלא יופיע באתר גוגל יראה את הקישור? |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אם יהיה קישור מוסתר בקוד מקור, קישור כזה:
HTML קוד:
<!-- http://www.hosts.co.il -->
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איזה אינטרס יש לך להשים קישור מוסתר?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לשאלתך לגבי הקישורים המתחלפים גוגל לא יקרא את זה
למה? כי הסקריפט של הקישורים מפנה לאתר אחר שבאתר הזה מפנים אותך למסד.. ולכן אצלך בקוד מקור לא רשום הכתובות של הקישורים... (כמו פרסומות של גוגל וכד' - זה אותו בסיס..תסתכל בקוד שגוגל וכד' נותנים לך להציב..) לגבי השאלה הראשונה במידה וכתובת האתר שלך נראית כמו שהיא עכשיו 1. לא נראה לי תוכל להתקין דומיין 2. גוגל לא יקרא את זה.. אם זה סאב דומיין לדוג YY.XX.COM והדומיין מפנה לכתובת זו אני חושב(כמעט בטוח)שכל ההפניות וזה - נשארים מקווה שעזרתי!
# 8 |
חבר מתקדם
|
אני לא יכול לערוך את ההודעה שלי
אבל טעיתי במשהו לגבי הPR - ראה אשכול שנפתח לפנח כמה שעות...
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה שלא תעשה הפניית 301 ותסגור עניין?
הpr יעבור ברוב הסיכויים. והאתר יתפקד, הגולשים יעברו לדומיין החדש. קח תקרא: http://www.k.co.il/seo/changing-domain-and-keeping-google's-position-redirection-301-and-302/2/ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|