|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחפש המלצה לפלאפון...
אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי ויש לי כמה אופציות ללכת עליהם...
הסתכלתי על עוד חברות של פלאפונים והאמת שהמצב על הפנים. NOKIA כבר התחילו לזלזל בעיצובים והמחירים בשמיים. Samsung לא יודעים בכלל לייצר פלאפונים, הם חדשניים מבחינת עיצוב, תוכן... אין ממש. LG נו באמת... שימשיכו עם המסכים. באמת שלא ראיתי שום כיוון חוץ מ Sony-Ericsson... הדברים שבאמת חשובים לי בפלאפון זה, נגן Mp3, מצלמה ( עדיף איכותות 2MP ומעלה ), כרטיס הרחבה ( חשוב מאוד ), שעון מעורר ( עם נודניק - אירוני ? לא... אני עכשיו עם Samsung ששכחו להוסיף את האופציה הזאת ) וזהו בגדול. אולי יהיה איזה משהו אחר שימשוך את העין... מה אתם ממליצים ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אני עם מוטורולה V3X כבר 10 חודשים לא לקחתי אותו פעם אחת לתיקון אפילו מאז שקניתי אותו
לא עושה לי בעיות... אחד המכשירים היותר טובים שקניתי. ל SONY יש בעיות עם הגויסטיק הזה - יש לו נטייה להדפק ל2 חברים שלי נדפק כבר וכשזה נדפק באסה לך להשתמש בטלפון
# 3 |
חבר על
|
ביום חמישי זה שעבר רכשתי פלאפון חדש ,רכשתי את הסוג הזה Sony-Ericsson W810I
כמו שצינת פה. אני נורא מרוצה ממנו והוא איכותי מאוד! אז לך על זה , לא תתחרט. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יש לי Nokia 6280 הסליידר, מכשיר מצויין.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אני עם V3x 9 חודש,
ובעיות הוא לא עושה..יש לו גם קהילת מודינג לא קטנה וזה די נחמד להתעסק איתו ולהוסיף לו דברים. בכל אופן הייתי מציע לך ללכת על הסוני אריקסון, הם בנויים טוב יותר, עמידים יותר, המערכת הפעלה מהירה יותר ובלי באגים כמו במוטורולה.
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה לכם
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום Off-Topic
|
רק מוטורולה...
ובמקרה שלך, לא צריך יותר מ-V3x כמו שהזכירו כבר כאן...
# 8 |
חבר וותיק
|
אוי לא, אוי לא...
אני מוכן לשלם לך על מכשיר חדש העיקר שלא תלך על MOTOחרא . יצרנית שהיא על הפנים, יש לי V191 היה לי V3C היה לי V6 לתקופה קצרה יותר , אבל הבנתי דבר אחד. MOTO = חרא. יש לי NOKIA 6280 ו- 6288 , אחלה של פלאפונים. רק נוקיה ! אגב, אם כבר אז W850I . |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
6280 מכשיר לא מוצלח,
אפילו החברה עצמה הודתה בזה.. מוציאים גרסאות עידכון על ימין ועל שמאל. מוטורולה ממש ממש לא "חרא", המכשירים מצויינים, אולי פשוט נפלת על מכשיר תקול. דוד שלי קנה סוני אריקסון שהיו לו כל מיני פאקים, החליפו לא את המכשיר בטענה שהמכשיר שקיבל בהתחלה היה מקולקל כנראה.. הכל קורה.. ואם מוטורולה כל כך חרא...איך זה שהם מוכרים הרבה? ואיך זה ש V3x הוכרז כמכשיר דור שלישי הטוב ביותר בעולם לשנת 2006? אגב, ב2007 המכשיר שזכה לכותר זה זה הסוני אריקסון K800i עריכה: פותח האשכול, אני מציע שברגע שתלך לקנות את המכשיר שאתה מעדיף, תבקש את כל המכשירים שאתה מתלבט ביניהם לבדוק אותם על המקום. היא תביא לך את המכשיר, עם סוללה, טעון, שתוכל לשחק בו קצת.. תפעיל את המצלמה בכולם, תראה איזה סרטון, תשמע צילצול או שניים... תבדוק איך המכשיר בהפעלת משחקים ותוכנות, ממש תבדוק את הפאקים הקטנים.. בהצלחה
Web Developer Last edited by Udi; 15-04-07 at 09:44.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
הK800i הוא פלאפון מעולה, נהנה ממנו כל רגע.
![]() אם אתה מחפש משהו דקיק, חפש Motorola MOTORAZR V3xx (פלאפון מאוד מתקדם מבחינת חומרה). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|