|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת מצויינת על דביר ( point-serv)
שלום לכולם,
אני ועוד אחד היינו לקוחים של דביר וקיבלנו שירות מצויין, תמיכה 100% בנאדם שאין עליו, הוא עזר לנו בבאגים בבעיות בפורום והגענו בזכותו להצלחות לא קטנות. לפני כמה ימים עברנו חברה מכמה סיבות שבכלל לא קשורות לחברה של דביר, והוא עדיין ממשיך לעזור לנו כשהבעלים של החברה השניה לא מחוברים,תודה לדביר ממש בנאדם גדול, אני ממליץ עליו מאוד! כתובת לחברה: www.point-serv.co.il המשך יום נעים, עדן. Last edited by edenb; 11-04-07 at 19:31.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אתה חדש עם 344 הודעות? פשש.
בכ"א, למי שלא יודע.. פוינט-סרב הינו עסק חוקי, רק הבעיה היא שהוא מושעה מהפורום, אך זה לא משנה. אתה צודק בכל מילה, אתם לא יודעים עד כמה דביר משקיע בלקוחות שלו. שיהיה בהצלחה!
הוסטסניון
|
אני זוכר (תקן אותי אם אני טועה) שעבדת בעסק.
ואני לא מבין למה לעבור לעסק אחר אם העסק שהיית בו (במקרה זה point-serv) אחלה. אשמח אם תסביר לי. Last edited by nanadav; 11-04-07 at 19:53.. |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הוא רימה אותי לא מזמן,ביחד עם רותם XDON.
אני לא ממליץ. חוץ מזה זו לא הביקורת הראשונה שלך עליו וגם לא השלישית. יום טוב.
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
כל מילה נוספת מיותר ת .. דביר אדם זהבב !! אין עלייוו מאחל לו רק הצלחה ! פרנסה והכול !!!
מומלץ בחוםם !!
Permanently Banned
|
תודה לכולם
ואור לא עשיתי איתך אף עסקה או משהו דומה |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני יודע שאתה שקרן ולא מומלץ בכלל.
אל תתעסקו איתו! הוא רמאי! עריכה:שימו לב שהקישור בחתימה שלו מוביל לביקורת שנחשו מי כתב עליו... edenb זה נכון. http://www.hosts.co.il/forums/showth...747#post331747 למי שרוצה לראות.
Last edited by Light; 12-04-07 at 15:47.. |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אור בו תגיד לנו איך הוא רימה אותך שנדע?
תודה על תרומתך.
|
Light או שתפרט איך הוא רימה אותך או אל תגיב.
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|