|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[אנטי ספאם באימייל] חייב לרכוש או שיש משהו אחר?
אני בבזק בינלאומי, וזה ממש מעצבן כל הזמן שולחים לי אימיילים של ויאגרה יהול עסקים וכל מיני דברים כאלה.
למישהו יש פתרון? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
חחחחחח גם לי שולחים כל הזמן ויאגרה וניהול עסקים וגם מצלמות אבטחה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
חחח בואנה אתה מזה צודק...
אני מקבל לפחות כל יום 10 מיילים על ויאגרה...מממ נתקין מסנן ספאם ![]() פתרון: ממ יש דרך לעשות אימייל מסק...משמע, ישלחו מיילים, יעבור דרך שרת אכסון וישלח לך למייל בבזק (על השרת אתה מתקין מסנני ספאם). בהצלחה!.
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
פיתרון ישיר לבעיה שלך אני לא יודע אבל אני ממליץ לך לפתוח אימייל חדש (אפילו בGmail או Yahoo! mail).
מניסיון אני יכול לומר לך שיש לי תיבה אחת עם מעל 30 מיילים של ספאם ביום בממוצע וכל האשר בלי מייל אחד של ספאם. כך שאחרי שאתה פותח אחד חדש, אני ממליץ לא לכתוב את הכתובת בשום מקום ואם אתה כותב אז תעשה את השם, רווח, [At], רווח וסיומת. במידה ואתה נרשם לרשימת תפוצה, אז רק לאלו שמצהירים שהם שומרים על פרטיות, לא מעבירים לצד ג' ולא עושים שימוש נסף חוץ משליחת המיילים של רשימת התפוצה (ובמידה ולא מצויין וחשוב לך להרשם, פשוט תפתח תיבה חדשה במיוחד בשביל זה [עניין של חצי דקה מקסימום]). אני חושב שזה יהיה אפילו יותר יעיל מאנטי ספאם וזה יכול לצאת לך הרבה יותר זול (אם בכלל). בהצלחה!
# 6 |
חבר וותיק
|
זה האימייל של בזק בינלאומי, בבזק הציעו לי לשנות את השם משתמש וזה ישנה ככה את האימייל, ואני יודע שזה לא יפתור את הבעיה.
השאלה היא אם יש אנטי ספאם אחר חוץ ממה שהם נותנים לך? |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
במידה ותשנה את שם המשתמש זה יפתור את הבעיה הנוכחית ואם תמלא אחר ההוראות שנתתי לך זה לא יקרה עוד פעם.
# 8 |
חבר וותיק
|
אם אני אשנה את שם המשתמש שלי זה לא יפתור כלום, זה יפתור את הבעיה לאולי חודש ויחזור שוב מכיון שאני ככה מאמין ועוד כמה שדיברתי איתם שבזק בינלאומי נטויזיון ועוד כמה חברות מפיצו תאת האימיילים שלנו בשביל שנקנה מהם את הANTI SPAM שלהם.
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
במידה וזה נכון שווה לנסות לתבוע אותם אם יש לך זמן להשקיע... בכל מקרה, אני ממליץ לך על ג'ימייל כפיתרון.
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עכשיו השאלה היא למה לאימייל שלי שב GMAIL לא מגיע כל האימיילים המטומטמים האלה? עכשיו לעוד כמה ילדים ששאלתי שנמצאים בבזק בינלאומי מגיעים האימיילים האלה, ומה הסיכוי שאני והם נרשמנו לאותם אתרים ? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|