|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
התחלת הפרוטפוליו שלי.... נערך ועובד@!
אוקיי אז התחלתי את הפרוטפוליו שלי שאני עושה בפלאש ופוטושופ כמובן, החלטתי להעלות אותו לפורום כי רציתי שתתנו עצות וכל זה! :qqb007:
יאאלה הנה הפתיחה שלו, תוכלו גם לראות את רמת הפלאש שלי וכל זה, הנה: http://www.rar.co.il/files/eMule-1131050123.html * עריכה: עובדדד!!!
בברכה, עמית צדיק. ציור דיגיטלי ומברשות לפוטושופ - www.AmitSadik.com אימייל: sadik.amit at gmail.com | מסנג'ר: amitsadik@coolmail.co.il Last edited by casio; 03-11-05 at 21:33.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Junior Member
|
לי לא עובד...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא אהבתי תסגנון.
לא אהבתי תאיכות. לא בא לי לבאס אבל לא ממש ברמה... Last edited by Linero; 03-11-05 at 22:32.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא עולה :/
# 5 |
חבר בקהילה
|
רגע... אני מסדר את זה...
# 6 |
Member
|
לא עובד אחי..........
# 7 |
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
לא עובד...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
נראה חמוד מאוד אהבתי את הפלאש
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
העיצוב עצמו די יפה אהבתי אותו אבל הטעינה של הפלאש על הפנים..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
הכל עובד!
יפה אהבתי את הפלאש... הכפתורים לא עובד..(אני מניח שכך זה אמור להיות =\ )... ובהצלחה בהמשך!!!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|