![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
asp , זימון\קריאה לקובץ..
אממ נכון ב php, שרושמים
include\require, איך נקראת הפקודה ב asp !? , אממ חוץ מזה , יש איזה אתר עם פונקציות ספריה ?!, כאילו פונקציות מובנות של vbs , נגיד replace אבל יש עוד .. אממ תודה :] אמיר..
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
www.webmaster.org.il
שם יש לך דברים מעולים. וכמו ב-PHP, גם ב ASP זה INCLUDE. ככה: <!--#include file="file/a.asp"--> זה לקובץ בכתובת ממשי. <!--#include virtual="/a.asp"--> זה לכתובת לא מדויקת(משהו כזה..) |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תודה רבה :]
# 4 |
הוסטסניון
|
*אממ אי אפשר לערוך*
נתקלתי בבעיה : אממ אני ניסיתי גם בדרך שלך וגם בדרך server.execute("DB.asp") אז ככה: הקובץ DB.ASP response.write("ad") d = "sdf" בדרך שלך שעשיתי רשמתי בקובץ <!--#include file="DB.asp"--> והוא לא עשה לי כלום .. שום פלט כשעשיתי server.execute("DB.asp") response.write d הוא הדפיס לי את הפלט "ad" אבל את המשתנה d הוא לא הדפיס..!
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
א) זאת לא הדרך שלי.. זה הדרך שעושים את זה ב ASP.
במדריך ב-WEBMASTER יש לך שם הסברים על הכל(למרות שאין סיבה למה זה לא עובד לך..) אני לא ממש מפוקס עכשיו, בגלל זה אני לא ממש יכול לעזור לך יותר. קרא את המדריך בWEBMASTER, הוא מעולה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
חחח בסוף הבנתי מה הבעיה, צריך לכתוב את מה שהבאת לי מחוץ ל ASP, נגיד
'asp code %> <!--#include file="x.x"--> <% תודה אחי :]
# 7 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אה בטח...
אם הייתה עובד עם עורך שתומך ב-ASP, הייתה רואה שזה צבוע בגוון לא הגיוני ![]() (ממליץ לך לעבוד עם אחד, זה מאוד נוח) |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
עם איזה אתה עובד !?
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
דרימוויבר.
העורך טקסט שלה מעולה! אני עובד עם גירסה מאוד ישנה, אבל היא מספקת מאוד. אבל יש עוד הרבה מאוד תוכנות מצויינות. אני לא מכיר משהו חינמי.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|