![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב הוסט חדש
![]() העיצוב מיועד למכירה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אפשר לעשות במקום פרסם כאן תמיכה 24/7 ולשים שם איזה תמונה
זה סתם בלוק סטנדרטי |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
נראה טוב
ולמה שלא יהיו פרסומות בחברת אחסון?
# 5 |
חבר פורום
|
אהבתי
צבעים טובים
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה אפפ
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
ממש יפה!
הלוגו מדהים והכל, אבל למה כל האתר שחור??? תחליף צבע... ![]()
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
העיצוב נראה דיי לא רציני כזה מזה הבאר העמוס הלא חיוני הזה? התפריט אני אמור לראות משהו?
כמו שאמרו למה שיהיה פרסום בחברת איחסון מזה ספונסרים או משהו כזה? - זה לא נהוג ככה החבילות סתאם עשיתי שתי גוונים בכל חבילה והטקסט לא ברור. חוצמזה הצבעים עצמם טובים והכותרת והפסים למיניהם של כותרות וטבלאות יפים. הבעיה העיקרית היא הטקסט, צבע הטקסט וכמה דברים שציינתי |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא זכור לי שיש פרסומות בחברות איחסון ...:\
בכל מקרה העיצוב אחלה...תוריד את הפרסם כאן ושים במה השרת תומך או יותר טוב שים כזה תמיכה וUPTIME וכו'... ואז העיצוב יראה יותר טוב
# 10 |
חבר מתקדם
|
ראסמי אם חברה רוצה להראות רצינית, אסור לה לשים פרסומות... זה מראה חובבניות כזאת....
העיצוב בסדר, רק לא התאים הצהוב לעיצוב.. נסה לשים משהו אחר, אולי כתום במקום הצהוב.... ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|