|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מערכת קישורים חדשה שלי
צהריים טובים,
בניתי מערכת שמחליפה קישורים, שבעלי האתרים ישבו בראש שקט ויוכלו לנהל את ההחלפה. עד כה לא ראיתי שאנשים עשו את זה הרבה, אז החלטתי לבנות אחת משלי, יותר נכון תאי קאיש ביקש והחלטתי לעזור לו ![]() ## המערכת לא מוצעת למכירה. האפשרויות הנכללות במערכת: 1) קוד אבטחה בהוספת לינקים למניעת ספאם - נוצר ע"י vipert באתגר שהיה פה פעם. 2) עיצוב המערכת לפי רצונו של בעל האתר (חסום עכשיו מכיוון שזהו דמו). 3) אישור לינקים, כל לינק צריך לעבור אישור ע"י המנהל (אישור ידני, וטופס בו כל הלינקים נמצאים). 4) הוספת לינק ידנית. 5) התרעה במייל על כל שינוי בלינק של בעל האתר / בקוד שנדרש לשים. 6) הגדרות המערכת - הוספת הקישור של המנהל שאותו הוא יחליף עם האתרים האחרים. 7) מחיקת קישורים ידנית בכל קישור, ובאמצעות טופס בו כל הלינקים נמצאים. 8) ניהול הקישורים - כל פעולות הקישורים בעמוד אחד. זוהי מערכת ראשונה שאני מסיים עד הסוף, אז זאת בערך "פעם ראשונה" שלי. אשמח אם תמצאו לי באגים וכו'.. הנה הקישור: http://212.150.164.5/~djgs/links/admin.php - שם משתמש: admin סיסמא: demo עמוד הלינקים - http://212.150.164.5/~djgs/links/ תודות: Vipert - על הקוד אבטחה תאי קאיש - שבשבילו בניתי את המערכת LosNir - שעזר והאיר פני בכמה נושאים שהייתי צריך בהם עזרה. ts-art - שעזר בעיצוב המערכת. תודה לשלושתכם ![]() Last edited by Gal Shafrir; 30-03-07 at 15:16.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מערכת טובה, אהבתי
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
מערכת מאוד מסודרת ויעילה, כל הכבוד!
# 4 |
חבר וותיק
|
תודה רבה, אני שוקל לעשות אותה קוד פתוח.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
מערכת חמודה - מאד,
אהבתי, בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
נחמד ביותר
# 7 |
חבר פורום
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
למה?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
מערכת מעולה ואם להגיד את האמת דווקה כן חשבתי לבנות אחת כזאת ד"א עיצוב ממש טוב
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
בוא נגיד שהזכויות שלך לא ישארו אצל 90% מהאנשים או אפילו אנשים ימכרו את זה לאנשים
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|