|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() היי , לרוע המזל אני לא יכול להזמין דומיין ישראלי לבד ,
אז חשבתי על רעיון שיעזור לי, ואולי גם לכם.. אני מוכן להזמין 2 דומיינים עולמיים: (org , com , biz ,net , info) בתמורה לדומיין co.il \ org.il הדומיינים מהספקית Netfirms ! אתם מוזמנים להשאיר הודעות או ליצור קשר .. בברכה , טל . mail - talsoff at gmail dot com icq - 255050732 msn - talsoff at walla dot com |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מצטער,מאוד מצטער על התגובה הבאה אבל :
למה אתה חושב , שמישהו יירצה להזמין לך דומיין ישראלי (אני מאוד מקווה שאתה מתכוון לשנה) ששווה לפחות 18$ בתמורה לשני דומיינים עולמיים ששניהם שווים 9.9$ . אני יכול להזמין לך במחיר עלות אם אתה רוצה , רק לך ! זאת בגלל שיש לי היכרות קצרה מאוד , אבל עדיין היכרות איתך. אלון |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אממ האמת , אני שמח שאתה מציע לי את ההצעה ![]() אבל בוא נעשה את החישוב האמיתי.. בפורום יש גם אנשים שמציעים דומיין עולמי ב50 שקלים .. נניח והדומיין עולה 40 בערך כפול 2 יוצא 80 , דומיין ישראלי במחיר של livedns עם פאנל מסודר והכל עולה 19 דולר ..לפי השער של היום (4.2) הדומיין עולה 83.958 אני מוכן לשלם את ההפרש התגובה שלי נראת לי קצת קטנונית ושוללת , יכול להיות שאתה צודק ..אבל אולי בכל זאת יהיה מישהו שזה משתלם לו .. בסה"כ אני בא בכוונה טובה - אין לי איך לקנות ישראלי אז אני מציע מה שאני יכול ![]() מקווה שתבין , טל. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ודומיין עולמי מנטפירמס עולה היום (לקנות מעסקים פה) בערך 30-35 ש"ח. תעשה את החישובים שלך. בהצלחה, אלון |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |