![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
השעמום הרג אותי
כותרת.
פתחתי אתר רדיו תאזינו =] http://www.copl-host.net/radio/ *מנהלים עם אסור לפרסם לנעול בבקשה בלי באנים ואזהרות =] * |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
חחח מפליא אותי כל הרדיויים החדשים שנפתחים
אל תצפו לעשות רדיו גדול מהתחלה כזאת תאמינו לי והשם דיי מקורי נכון? אם אתה רוצה שאני ישדר בזמני הפנוי ברדיו תדבר איתי באיסיקיו |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמשעמם לכם, אולי במקום לפתוח 100 רדיוים, פשוט תצאו החוצה עם חברים?
זה לא בריא לשבת כל היום במחשב... |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וגם לפעמים מסיים מאוחר. אבל בשעות מתות יוצאים לבלות, חברים ידידות. המחשב הפך לבילוי אצל חלק מאיתנו וזה ממש לא בריא. הקרינה, הניוון שרירים, חוסר מעש וחוסר פעילות. |
|
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
מה חשבת שאני לא יוצא??!!??
מה אני כלו בבית ,אתם טועים אני יוצא כמו גדול ועוד איך ![]() פשוט בחודשים האחרונים אני יוצא רק בימי שישי שבת פשוט הבית ספר הורג אותי לבוא ב4-5 עושה לפעמים סידורים וזה מנגיע לשעה 6 וכולי כאבים אז תגיד מה יש לעשות לישון כמו תינוק בשעה 6? לא,להסתכל טלויזיה ,שעמום מה יש עוד רק מחשב מפוצץ אנשים מציקים קונטר אינרטנט סקס (לא לקטנים) ועוד מלא חרטות... מה אני לא צודק?!?!?!? עריכה: לגבי השדרן הוא מביא מיקרופון עכשיו. ויהיה שידור סוס תאמינו לי. |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אמרתי שכל אחד שמשעמם לו שבמקום לצאת החוצה להפגש עם חברים וזה. פותח רדיו פותח "חברת" איחסון וכל מיני כאלה... |
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וחוץ מזה זה פורום פתוח, זכותי לתת את הדעות שלי איפה שאני רוצה. ואני עסק, לא חברה. ותק של שנה + ברשת. כמה שרתים ב012... ושוב, זה לא אישי נגדך דיברתי בכלליות פה... |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|