![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[עזרה]שליחת טופס למייל (PHP)
שלום,
בעקבות הזנחת הPHP שכחתי את כל מה שידעתי, כמעט, משמע - אני אפילו לא זוכר כיצד ליצור שליחת טופס לאימייל. הנתונים המוכנסים על-ידי המשתמש בטופס: FullName, Phone, Mobile, Email, Contact, Pack, Other. הטופס מוכן ומשתמש בקובץ PHP הנקרא "send.php", הבעיה היא שאיני זוכר כיצד ליצור קוד PHP הישלח את הפרטים למייל שלי (תפקידו של send.php). אשמח אם מישהו יעזור לי עם כתיבת מסמך הPHP, כך שישלח הודעה הבנוייה כך: נושא ההודעה="הזמנת חבילת אכסון התקבלה" תוכן ההודעה "שלום, התקבלה הזמנה חדשה. להלן פרטי ההזמנה: שם מלא - ['FullName'] טלפון - ['Phone'] נייד - ['Mobile'] דוא"ל - ['Email'] דרך ליצירת קשר - ['Contact'] חבילה רצויה - ['Pack'] הערות נוספות: ['Other'] ---סוף הזמנה----" אשמח אם גם תוכלו להוסיף פקודה התשלח הודעה במייל למייל המזמין ['Email'], ההודעה: נושא ההודעה="הזמנתך התקבלה בהצלחה" תוכן ההודעה="הזמנתך התקבלה בהצלחה ותטופל בהקדם האפשרי, צוות ****" (**** = שם העסק, צונזר בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום - יערך על ידי בהכנסת הקוד). אתם בטח לא מוכנים לעשות דבר כזה, עד כמה שהוא פשוט, בחינם. אז אחסון של 50 מגה ו-5 ג'יגה תעבורה לתקופה של חודש יינתן למתכנת. תודה מראש, Dean. |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
כבר לא אקטואלי, מוזמנים לנעול. תודה בכל מקרה.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|