|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[עיצוב] ביקורת על עיצוב לפורטפוליו שלי שאני הכנתי
שלום לכם ממזן לא פירסמתי כאן עיצובים שלי כנראה זה היה בגלל שהתחלתי לקודד ולתכנת והפסקתי לעצב אבל עם הזמן נאספו לי המון ראיונות בראש והתחלתי להשתפר עוד פעם והפעם ניסיתי להכין לעצמי עיצוב לפורטפוליו הנ העיצוב:
![]() http://img239.imageshack.us/img239/563/portfolioyu2.jpg אשמח לקבל חוות דעת מקצועית וטובה ממכם בכדי שאוכל לשפר אותו אבקש לא לשאול שאלות או לתת תגובות מוזרות רק חוות דעת וגם אבקש לא לתת חוות דעת כמו:"מכוער","מגעיל","גרוע",אתה יכול יותר" או כל חוות דעת קצרה אלא חוות דעת מקצועית Last edited by חיים; 16-03-07 at 23:39.. סיבה: בגלל שכתבתי עיצור בטעות |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
בנאדם זרוק את התיכנות תעבור לעיצוב
![]() כמה הצעות לשיפור: האייקונים אני לא אומר שתכין למה רק2 אנשים שאני מכיר עושים את האייקונים בעצמם אבל תשתמש באייקונים פחות או יותר באותו סיגנון שלא יהיה לך באלגן ולא נעים לעין שנית את האפור ברקע הכתב תחליש |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כשאני יקודד את זה כל הכתב ישתנה לגמריי אני גם רציתי לשאול האם כדאי להשאיר למטה את כל האייקונים של התוכנות שבהם אני משתמש או שעדיף לשים משהוא אחר אם כן אז מה לשםי שם?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
לדעתי זה לא מתאים לפורוטפוליו של מתכנת,הצבעים לא כל כך מתאימים או שלפחות לא סידרתה אותם טוב, אם כל האייקונים זה דומה יותר לאתר ילדים כמו יו-יו...כמו כן הלוגו דיי ילדותי...כמו כן הכפתורים\תפריט ממש מוזר זאת אומרת צורה לא טובה ולא נוח לעיין ודרוש שיפור גרפי דחוף.... טיפה הרבה יותר מיקצועיות ויהיה לך פרוטפוליו מצויין....בהצלחה....
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
ממש לא מתאים לפורטופוליו
דבר ראשון שלא טוב זה שהאייקונים תופסים פה חצי מהעיצוב. דבר שני, המבנה נורא מבולגנת. הכפתורים נורא לא קשורים למבנה הזה בבלוקים, שהtileים יהיו מדוייקים ולא יותר רחבים מהגוף של הבלוק כמו כן, העיצוב הזה "ריקני" יותר מידי זוהי השקפת דעתי, לא מהשקפה של מעצב (מה שאני לא), אלא מדעה של "גולש" בהצלחה!
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
גדול מדי לטעמי, דרך הגב הלוגו הוא מוכן לא? ראיתי אותו איפה שאו...
# 7 |
חבר וותיק
|
כל האייקונים והלוגואים הם הורדות מוכנות שאני הורדתי
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
נתחיל מיזה שכותבים רעיונות ולא ראיונות.
להגיד לך את דעתי על העיצוב? אם הייתי נכנס לאתר עם העיצוב הזה, אני ישר יחשוב לעצמי בראש "זה לא רציני".
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
* Dream Weaver
איך קשורים כל האייקונים ששמת אם אתה מציע שירותי "קידוד ותכנות מקצועיים"? אין לעיצוב הזה מבנה בכלל, הכל בלאגן אחד גדול. שים לב שאחד הכפתורים (הטרפזים) חתוך בצד ימין. מה זה הסמל הזה בחלק של התוכן? לא קשור. בקיצור, העיצוב הזה לא מביע בכלל רצינות ורק ירחיק לקוחות. ד"א, מה זה php designer?
# 10 |
חבר בקהילה
|
טיפלה מקושקש, אייקונים גדולים מדי. נסה להתביית על שני צבעים שאתה אוהב ולך איתם, כרגע זה עמוס מדי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|